Който си мисли, че децата си противоречат с луксозната почивка, подценява иновативната туристическа индустрия. От детска йога до готварско училище за деца – примамните оферти на тези луксозни хотели и туроператори няма как да не спечелят сърцето както на родителите, така и на техните деца.

Представяме ви най-добрите семейни хотели от Маями до Дубай:

Директно на пясъчния плаж във Флорида, между Маями и Форт Лодърдейл, се намира луксозният Aqualina Resort. Той предлага екскурзии до Евърглейдс и Бал Харбър.

В Aqualina Resort се предлагат специални готварски курсове за деца. В детския клуб по знания пък се учи за морето и неговите обитатели.

Andreus Resort в Южен Тирол специализира в уелнес, голф и семейни почивки. Петзвездният хотел е в непосредствена близост до едно от най-красивите голф игрища в Европа.

Идеята за уелнес за деца определено не допада на всеки родител. В Andreus Resort обаче предлагат масажи, процедури за лице и маникюр за деца и тийнейджъри.

На известния палмов остров край Дубай се намира Atlantis The Palm Hotel. В огромния аквапарк децата могат да изкарат изключително забавно в продължение на часове.

Популярна атракция за малките гости на Atlantis The Palm Hotel е плуването с делфини.

На Балтийско море се намира Grand Hotel Heiligendamm. Пясъчният плаж е идеален за туризъм и за строене на пясъчни замъци.

В Grand Hotel Heiligendamm децата могат да си поиграят в специална вила на три етажа.

Хотел Kempinski Bahia се намира на Коста дел Сол (Испания), близо до Естепона и Марбея. В тропическата градина има три големи семейни басейна.

Детският клуб в Kempinski Bahia предлага професионални грижи за деца и разнообразна програма от дейности.