Актрисата Анджелина Джоли често е била обявявана за най-красивата жена в света. Тя е също и най-високоплатената актриса на 2011 г. Работила е във филми като Gia , Girl, Interrupted , The Tourist и A Mighty Heart , ангажиментите ѝ включват още рекламен договор с Louis Vuitton . Ето един поглед към невероятния живот на звездата:

През 2011 г. Джоли оглави списъка Forbes на най-високоплатените актриси благодарение на световния успех на Salt и The Tourist. Двата филма заедно ѝ донесоха 30 милиона долара.

През април 2011 Анджелина Джоли стана лице на Louis Vuitton. Договорът я направи по- богата със 66 милиона паунда.

Към приходите на Анджелина Джоли следва да се добавят и тези от линията ѝ бижута. Стилът на Джоли е проектиран в сътрудничество със специалиста по скъпоценни камъни Робърт Прокоп. В линията ѝ са включени множество колиета, обеци и гривни, носени от актрисата на различни филмови премиери. Постъпленията от продажбата отиват в различни благотворителни организации.

Вижте още:Прекрасният живот на Ричард Брансън

Робърт Прокоп създаде и годежен пръстен за Анджелина Джоли! Той помогна на годеника ѝ Брад Пит с проектирането на продълговата форма на диаманта. Пръстенът, на стойност 250 000 щатски долара, отне 12 месеца направа.

Нейният романтична сватба очевидно ще се проведе в Тurks & Caicos Islands в Карибско море.

Двойката явно обича да се глези един друг – Анджелина Джоли купи на Брад Пит хеликоптер за 1.6 милиона долара. Двойката има и частна яхта...

... както и къщи във Франция, Лос Анджелис, Ню Орлиънс, Италия. На снимката е тяхното шато във Франция.

Не по-малко подаръци обича да поднася двойката на децата си. Имението в Южна Франция разполага с огромна екологична площадка с басейн, пързалки, тунели, лодка, остров с пиратски замък, картинг писта и дори старомодна въртележка. Той също така разполага с минивлак, който обикаля цялото имение.

Близнаците на Бранжелина Вивиан и Кнокс счупиха рекорда за най-скъпа снимка на деца на знаменитости. Сп. People и Hello! платиха 14 милиона долара за правото първи да снимат близнаците. Първото биологично дете на двойката Шайло „стартира“ с доста по-скромните 4.1 милиона долара за снимка в банковата си сметка.

Анджелина Джоли е смятана също за една от най-стилните холивудски знаменитости, Благодарение на Donna Karans и Versaces, тя превърна роклята с висока цепка до бедрото във висша мода

Вижте още:Прекрасният живот на принц Алуалид бин Талал

Прекрасният живот на принц Алуалид бин Талал

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Prekrasniyat-zhivot-na-prints-Alualid-bin-Talal/nid-103874.htmlПрекрасният живот на принц Алуалид бин Талал Прочети повече на: http://profit.bg/news/Prekrasniyat-zhivot-na-prints-Alualid-bin-Talal/nid-103874.html

Тайната на красотата на Анджелина Джоли са процедурите с черен хайвер – една от най-скъпите спа процедури в света.

След като отбелязахме всички чудесните неща в живота на Анджелика Джоли в света, тя и Брад в момента са се насочили към звездите с кораба Virgin Galactic и в компанията на Ричард Брансън , разбира се.