През последните седем години той е продал коли за над 1 млрд. долара. Той е най-големият дилър на нови и втора ръка суперавтомобили Lamborghini. Той е най-големият дилър на Audi в САЩ за последните три години, а е само на 26 г.

Неговото име е Брет Дейвид, момчето чудо в продажбите на суперколи.

Като главен изпълнителен директор на базираната в Маями Prestige Imports Дейвид ръководи един от най-бързо разрастващите се автодилъри в САЩ, пише CNBC.

И докато повечето дилъри разчитат на реклами с лош вкус в телевизии и печатни медии, Дейвид избира различен похват. Той разчита на социалните медии, на интернет, на клиенти знаменитости и на крайно нестандартни маркетигови похвати, между които и позлатено Lamborghini.

"Опитвам се да мисля креативно по отношение на маркетинга," казва той. "Всичко опира до изграждането на марката."

Един от най-успешните инструменти на неговия брандинг е проектът AU79 – позлатено Lamborghini Aventador, с което Дейвид пътува всеки ден до работа.

"Искам да покажа на хората, че тези коли са страхотни за ежедневно каране, дори ако са позлатени," казва той.

AU79 също така има много почитатели в цял свят в Twitter и Facebook.

Преди AU79 бе проекта "Sharpie", който представляваше изрисувано с маркер Lamborghini Gallardo.

Дейвид поема управлението на компанията, когато е на 19, след като неговият баща, който е собственик, умира от сърдечен удар. Въпреки че баща му не бил планирал да му остави бизнеса, Дейвид се бори, за да придобие контрола над него, а компанията вече е няколко пъти по-голяма от преди.

Брет и другите дилъри на Lamborghini могат да се похвалят със страхотна година. Продажбите на Lamborghini в Северна Америка скачат с 54% през 2012 г. и са на път да продължат да растат през 2013 г. На повечето места в САЩ в момента се чака по 12 месеца за модела Aventador, въпреки че цената му започва от 400 000 долара.

Дейвид, който продава първото си Lamborghini на рапърката Миси Елиът, не говори много за плановете си за по-нататъшното разрастване на компанията и за своите проекти.

"Планирам няколко неща, но не мога да говоря за тях все още."