Ако сте богати можете да си закупите всичко, което желаете. Но какво ще направите, ако този предмет не съществува? Лесно е – просто ще похарчите няколко милиона, за да го създадете.

Вижте и три от най-скъпите реплики в света, представени от CNBC:

3. Lamborghini Aventador LP 700-4

Милионерите и милиардерите по света спокойно могат да си закупят Lamborghini. Този модел обаче е за специални богаташи, тъй като е изграден от злато, платина и диаманти.

Колата е миниверсия на Lamborghini, като е с мащаб 1:8 и е изградена от Робърт Гюлбен. Очаква се произведените му да бъде продадено на търг, като началната му цена по всяка вероятност ще е 7.5 млн. долара.

Автомобилът все още не е завършен, като това ще може да направи новия му собственик.

2. Версай

Историята на имението започва във Франция, където Джаки и Дейвид Сийгъл са на меден месец. Двойката е толкова впечатлена от Версай, че решават да изградят тяхна собствена версия.

Дворецът е все още в строеж, а когато бъде завършен ще разполага с 13 спални, 30 бани, 11 кухни, теятър, боулиг, спа и гараж за 20 автомобила.

Имението има площта на две игрища за футбол, два пъти по-голямо е от Белия дом и е 36 пъти по-голямо от средностатистическия американски дом.

Очаква се да бъде завършено през 2015 г., а настоящата му цена варира от 100 до 120 млн. долара, според различните брокери.

1. Титаник

Австралийският милиардер Клайв Палмър планира да изгради до 2016 г. копие на Титаник. Строителството на копието на кораба ще погълне около 600 млн. долара и ще бъде изградено ... в Китай.

Пред CNBC Палмър споделя, че 16 различни души вече са предложили между 750 хиляди и 1 млн. долара, за да плават при пускането му на вода.