Остават по-малко от две седмици до началото на тазгодишното издание на „Youth to Business Forum”, който ще се проведе в УНСС на 26 октомври. Форумът тази година е под надслов “Предприемачеството в България”.

Организаторите от AIESEC България обещават вълнуващи казуси и презентации от водещи родни предприемачески компании, както и изявени гост-лектори.

На студентите се предоставя възможност да обменят информация относно нуждите си, идеите си, целите и вижданията си с представителите на реалния бизнес свят у нас. В рамките на един ден ще се обсъждат и решават важни за обществото ни проблеми, свързани с настоящото положение в държавата: иновации и предприемачество; мобилност на труда; корпоративна социална отговорност; лидерсто и работа в екип.

Компаниите, заявили участие в студентския бизнес форум са вече обявени. Това са: Първа инвестиционна банка, Финансова група "Карол", ActivTrades, Балканика Енерджи АД, Баумит България, Сугестопедичен център Alegro Vivace и Екопак България.

Очаквайте съвсем скоро темите на уъркшопите им, както и информация за Гост-лекторите.

Желаещите да участват могат да кандидатстват онлайн в сайта на събитието до 21 октомври или да попълнят формата за кандидатстване на място в УНСС на 23 октомври, когато ще се проведе Панаир на компаниите-участници.

На одобрените кандидати ще бъдат изпратени имейли.

Подробна информация, както и програмата на събитието можете да откриете на www.y2b.aiesec.bg и на фейсбук страницата на „Младежта към Бизнеса”.