Броени часове ни делят от старта на тазгодишното издание на пректа Youth to Business. Темата на форума ще бъде „Предприемачество в България“, а организаторите разкриват, че към момента са записани и одобрени за участие над 340 млади хора с интереси в тази насока.

Регистрацията ще започне в 9:00 часа и ще продължи до 10:00 в сградата на УНСС на 26-ти Октомври.

Студентите ще имат възможността да си взаимодействат по няколко начина с участващите компании – чрез присъствие на представянето им, в което бизнесът ще разкрие малко повече за своята история и философия, чрез присъствие на практически насочените уъркшопи на всяка една от компаниите, както и дискусията в края.

Очаква се целия форум да бъде посетен от над 400 мотивирани млади хора, гости на събитието и представители на бизнеса у нас.

Проектът се организира от най-голямата студентска организация у нас – AIESEC Bulgaria, а самият форум ще бъде реализиран в сградите на УНСС, Технически университет, както и новооткрития Suite Hotel Sofia.

Компаниите, заявили участие в студентския бизнес форум са: Първа инвестиционна банка, Финансова група "Карол", ActivTrades, Балканика Енерджи АД, Баумит България, Сугестопедичен център Alegro Vivace, Екопак България и Aladin Foods. Лекционната част на форума ще бъде отворена за всички желаещи до попълване на местата в залата.

За повече информация следете електронната страница на събитието: http://y2b.aiesec.bg/ и страницата във Facebook.