Често сме писали за милионери и дори милиардери, които са загубили всичко (виж тук). Това се случва често на музикални или спортни звезди, които изведнъж се оказват собственици на огромно състояние и започват да си купуват Lamborghini-та и частни самолети, докато не се окажат без пукнат цент.

Други кандидати за бърз фалит са лотарийните милионери (виж тук). Те са залети с молби на роднини за пари, не наемат финансов съветник и само няколко години, след като са спечелили лотарията, се оказват обратно там, откъдето са тръгнали.

Вижте няколко милионери, които харчат като луди и има вероятност скоро да прочетем, че са фалирали:

Хари Стайлс

Той е на 19 години и има 23 милиона долара, които е спечелил като член на групата One Direction. Пада си по хазарта и тази година загуби голяма сума в казино в Пърт.

Колин и Крис Уайър

Те спечелиха 258 млн. долара от Еuromillions през 2011 година. До сега са успели да изхарчат забележителна сума. Купиха си къща за 1.3 млн. долара, Mercedes за 141 000 долара, няколко луксозни коли за свои приятели, имат личен готвач и дори дариха 1.6 млн. долара на политическа партия. Ще видим още колко време ще могат да живеят така.

Аманда Байнс

В момента тя има 4 млн. долара, които се топят. Тя твърди, че на ден харчи по 3 500 долара за „медицински разходи“. Родителите й се притесняват за това, че е пристрастена към наркотиците и пръска луди пари за тях.

Джъстин Бийбър

Той в момента има 130 млн. долара. И той като другите звезди в списъка обича да харчи.

Твърди се, че харчи по 50 000 долара на седмица. Може би това е слух, но сумата не е далеч от истината.

Майли Сайръс

Сайръс има състояние от 150 млн. долара, но е пристрастена към купуването на луксозни дрехи и бижута.

Флойд Мейуедър

Боксьорът има 172 млн. долара. Той обаче не прави никакви инвестиции и няма друг източник на доходи, освен спортната си кариера. Това за в бъдеще може да се окаже проблем.

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс успя да стопи състоянието си от 100 млн. долара на 40 млн. долара много бързо, благодарение на бохемския си живот.

Тя успя да се спре навреме, но предстои да видим дали ще се задържи на повърхността.

Лейди Гага

Лейди Гага в момента има 150 млн. долара. Тя обаче е известна с това, че харчи много и вече на няколко пъти е фалирала по нейни думи.

Предстои да видим дали няма да последва пътя на Линдзи Лоън.

Бърдман

Бърдман в момента има 170 млн. долара. Той обаче е пристрастен към хазарта, освен това прави покупки, като кола за 8 млн. долара. Дали няма да бъде следващия Ем Си Хамър?