Новата мода в онлайн общуването е платонична приятелка под наем.

Сайтът MyGirlFund предлага общуване между жени и мъже, като мъжете могат, ако желаят, да платят на момичетата за времето им.

Към сайта има и секс чат, но той е отделен, а и неговият успех не учудва никого.

Това, което е учудващо е, че хиляди мъже плащат, само за да си говорят с момичета без дори да искат да се виждат с тях.

Виж още: Колко пари изкарват момичетата пред уеб камерите?

Сайтът предлага ваучери по 1 долар и клиентите могат да закупят такива и да плащат с тях на момичетата, с които „дружат“.

Жените просто изслушват мъжете, които имат нужда да си говорят с някого. Говорят си за това как е минал денят им, какви проблеми са имали в ежедневието и т.н. Не е задължително това да се плаща, но ако мъжете желаят, могат да „спонсорират“ приятелката си.

В сайта в момента има регистрирани 8 200 жени и 15 000 мъже.

Това, което се харесва на мъжете е, че си говорят с „истински“ момичета, а не са порно актрисите от секс чатовете. Така приятелството между тях е „истинско“, доколкото може да бъде едно интернет приятелство.

Лауралей е едно от момичетата в сайта и тя се гордее с това, че има много и истински приятели сред мъжете тук. Тя е била в армията на САЩ преди това, но в момента учи в университет.

Сайтът е единственият й източник на доходи в момента. Ако една жена има достатъчно време и умее да комуникира добре, това може да бъде нейната работа на пълен работен ден.

Кандиддриймс е на 27 години и от три години „работи“ чрез сайта.

Тя е омъжена и има две деца. Не ходи на работа, гледа децата си и в свободното си време „работи“ в сайта.

Никоя дама не признава колко пари е изкарала, но се счита, че най-активните между тях могат да си докарат 40 000 – 55 000 долара на година.