Мега Мол отваря врати на 12 септември. Търговският център е разположен в жилищен комплекс „Люлин“ в западната част на София и е единствено по рода си място за пазаруване, срещи и забавления в региона.

Над 100 магазина, ресторанта и кафетерии с разгърната търговска площ от 24 000 кв. м ще посрещат посетителите с изключително богат микс от международни и български търговски марки като: Reserved, Cropp, House и Mohito, Sport Vision, Techmart, Hippoland.

Доказаните брандове от разнообразен браншови тип ще отговарят на нуждите и предпочитанията на съвременния клиент. За първи път в търговски център в България ще бъдат включени концепциите на хипермаркет Billa и специализирания магазин за електроника Techmart, станал популярен с богатия избор на електронни уреди от различни марки.

За децата в търговския център е предвидена както площадка за игри на открито, така и специален кът за забавления от Capella Play. С централното си разположение между два основни булеварда в София - “Царица Йоанна” и “Д-р Петър Дертлиев” – Мега Мол осигурява бърз и лесен достъп с лек автомобил. Паркингът с над 500 паркоместа пък гарантира спокойния престой на посетителите.

Търговският център разполага с топла връзка с метростанция “Западен парк”, с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага и отличен достъп с мрежата на градския наземен транспорт.

Инвеститор и предприемач на проекта е австрийската фирмена група Real4You.