От 25 септември 2014 година абонатите на сателитната телевизия на Мтел ще получат като подарък за 90 дни пълния пакет канали HBO HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, както и „онлайн видеотеката“ HBO GO.

Услугата, която струва 9.90 лв. на месец, е включена в промоционалния пакет, който телекомът предлага на своите клиенти.

Освен за абонатите на сателитната телевизия, HBO каналите ще бъдат достъпни през следващите три месеца и за всички ползватели на пакети с интернет и цифрова телевизия от Мтел, които сключат договор за абонамент до края на годината.

Така клиентите на телекома ще могат да се насладят на големите филмови премиери като „Съветникът“, „Огненият пръстен“, „Филомена“, „Тайният живот на Уолтър Мити“, „Човек от стомана“, анимационния „Турбо“, както и на хитовите сериали „Нюзрум“, „Останалите“, „Хирургът“ с Клайв Оуен и финалния сезон на „Престъпна империя“.

Предимствата на HBO са, че не прекъсва филмите за реклами, а новите заглавия излизат на телевизионен екран шест до девет месеца след кино премиерите.

С HBO GO регистрираните клиенти могат да гледат по всяко време онлайн над 2 000 часа касови холивудски филми, световно кино, оригинални HBO продукции, концерти и анимации на до четири устройтва, включително компютър/лаптоп, смарт телевизор, таблет и смарт телефон.