Дългоочакваният флагман на Lenovo - Vibe Z 2 Pro, покори буквално за дни българския пазар и се оказа достоен съперник на всички налични модели от високия клас.

6-инчовият фаблет е с подчертан собствен стил, като корпусът му е изключително тънък и изчистен - едва 7.7 мм, и изработен предимно от метал. Приятният десен и релефният дизайн около камерата създават изискана комбинация от дързост и стил.

Основната камера на модела е 16 MP, като предлага оптична стабилизация и разполага с двойна LED светкавица, които заедно помагат за високото качество при нощни снимки или запис на видео. Предната камера е с максимална резолюция от 5 MP.

Фокусът на снимките е безпогрешен, а цветовете – повече от реалистични. Запалените по фотографията могат да избират между режимите Smart Camera, Professional Camera и HDR, за да постигнат търсения кадър.

Дисплеят на Lenovo Vibe Z2 Pro съчетава всички най-нови технологии, които съвременните смартфони могат да предложат. Големият 6-инчов IPS екран може да се похвали с внушителната Quad HD резолюция от 2560х1440 пиксела, което спомага за максимална детайлност на изображението, контрастни цветове и изразена яркост.

Всичко това прави гледането на видео и гейминга с Vibe Z 2 Pro чисто удоволствие, а браузването с него е съвсем ново изживяване.

Vibe Z 2 Pro е сред най-мощните устройства на пазара със своя чипсет Snapdragon 801 с четириядрен процесор на 2.5 GHz и в комбинация от 3 GB RAM и 32 GB вградена памет. Батерията на модела е със завидния капацитет от 4000 mAh.

Сред специалните функции на интерфейса са т.нар. 3D жестове, които позволяват да приемате и отказвате обаждания с движение на ръката и жестови контрол при гледането на видео.

Корпусът на телефона е наличен в тъмносив, светлосив и златист цвят. Vibe Z 2 Pro е на промоционална цена от 999 лв при онлайн покупка на:

http://smartphone.bg/smartphones-lenovo-Vibe_Z2_Pro_K920-P0R5000VRO?utm_source=smartphone.bg&utm_medium=home_banner&utm_campaign=vibe_z2_pro

http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/info/lenovo-vibe-z2-pro#