Дизайнът на тази яхта, която носи името Nedship Xhibitionist Event Super Yacht, е направен така, че тя да бъде домакин на празненства и събирания с до 600 гости.

Пищността на концептуалния модел Xhibitionist е толкова голяма, че има голяма вероятност тя да се появи на световната церемония по връчването на наградите за суперяхти или дори самата церемония да се проведе на нея, пише Gizmag.

Яхтата е проектирана с профила на суперавтомобил от популярния дизайнер на яхти, коли и мотори Едуард Грей.

Xhibitionist представлява 70 метра дълъг тримаран, задвижван от хибридна система между дизел и електрически двигател.

Акумулаторите се зареждат бързо и дори има възможност яхтата да се движи само на електричество в продължение на часове.

Изложението на яхтата може да бъде променяно, така че да задоволи изискванията за всяко събитие. Тя разполага с няколко готови типа изложение, които могат да бъдат монтирани в зависимост от вида събитие.

Когато се организира някакво парти, Xhibitionist изглежда по един начин, като дори разполага с пиано Steinway, което допълва пищността й.

Когато пък се провежда някакво търговско събитие, дизайнът й включва различни отделения, от които различни компании могат да предлагат своите стоки и услуги. Яхтата разполага и с изглед тип шоурум, при които почти цялото й пространство се разчиства така, че колите, например, да могат да бъдат изложени.

Дизайнът на Xhibitionist включва ресторант за между 220 и 350 гости, коферентна зала, салони за отдих, за продуктова презентация, както и подиум и удобства за модно ревю. Нощният живот, който може да предложи, включва дискотека и бар, както и казино и нощен клуб.

В предната част на яхтата има място за за три хеликоптера, което може да бъде използвано и като сцена за групи с музика на живо или други представления.

Освен всичко това, яхтата разполага с място за събиране на тен, джакузи и специално осветление, проектирано за нощна илюминация.

Работата по Xhibitionist се очаква да започне скоро и ще продължи между 18 и 24 месеца.