Със сигурност никога не сте виждали да се продават тези 10 неща по магазините, но след като ги видите, веднага ще поискате такива.

Те са също така идеални подаръци за Коледа.

Това са 10 от най-лудите аксесоари за пътуване в света:

Покривало за седалка

За самолет или автобус, носете си ваше покривало. Тези седалки са доста мръсни, защото няма как да се перат. През тях са минали милиони пътници преди вас. Покривалата за седалка са не просто кърпи – те са създадени така, че да паснат на седалката без да се смъкват.

Тениска за пътуващи

Когато сте не летище на другия край на света и искате да попитате за тоалетна/ресторант/хотел, но не знаете как, тази тениска ще ви помогне – само посочвате това, което търсите.

Дизайнът е на Артемий Лебедев от Optimus Maximus.

Микроскопична камера

Тя е с големина 1 инч, което е плюс, когато опаковате багажа си и нямате място. Прави снимка с 2 MP и резолюция 1600 x 1200, както и видео с резолюция 640 x 480. Цена – 29.90 долара.

Говорещ кантар за багаж

За да избегнете чуденето относно това дали багажът ви не е станал прекалено тежък и не трябва да платите допълнителна такса, вземете си този кантар за багаж. Цена: 24.95 долара.

Стикери за скенер

През модерните скенери на летището, служителите ще ви виждат почти като голи. За това някои по-срамежливи хора закупуват тези стикери, които поставят на интимните си части. те струват по 15 долара/броя.

Риза с USB вентилатор

Може да се справите с горещината във влака с тази риза. Единственото неудобство е, че трябва да я свържете с лаптопа, защото тя черпи енергия с USB. Производител е Kochofuko.

Цена: 215 долара.

Ето къде да скриете парите си

Много хора се чудят къде да скрият пари и ценности по време на пътуване.

Този комплект BriefSafe ви гарантира, че дори някой да прерови багажи ви няма да ги намери, тъй като те ще са скрити в имитация на мръсни (ама наистина мръсни) гащи.

Подвижно биде

Още нещо странно. В случай, че ще сте свикнали да ползвате биде, можете да си купите този уред за 44.95 долара.

Седалка за домашни любимци с отопление

Heated Pet Car Seat струва 149.95 долара и освен че осигурява това, че вашите любимци няма да мърдат много пази топло.

Под възглавницата в него има окопител с мощност 12v.

Тениска с Wi-Fi детектор

Това е истински детектор и показва кога има интернет около вас и каква е силата му.