Рекламите по телевизията могат да бъдат колкото досадни, толкова и забавни. Може да видите такива глупави изобретения, рекламирани с такъв патос от лоши актьори, че доста да се позабавлявате.

Вижте 11 продукта, за които ни е трудно да си представим, че реално се продават:

UroClub

Това изобретение, което струва само 19.95 долара, ви помага да уринирате директно на голф игрището без да се разхождате до тоалетната и да губите ценно време.

Саунта шорти

Някои хора мислят, че могат да отслабнат с тези шорти за 39.95 долара. Нагласяте температурата и след това имате перфектно дупе, колкото и сладкиши да ядете.

Клетка за храна

Ако ви е писнало колегите да ви крадат храната от служебния хладилник купете си тази клетка – два броя за 19.95 долара и вашата салата с киноа ще бъде в безопасност.

Skinnies

Тези ленти с телесен цвят се лепят по ръцете (и други ваши части) и крият целулита.

Candle Quick

Толкова в дразнещо да не можете да запалите свещ, защото не можете да намерите фитила й.

За това някои хора са измисли цяло устройство. Този уред топи горната част на свещта и вече можете да запалите фитила без главоболия.

Касичка -дупе

Само за 14.95 долара може да си купите тази касичка и да пълните задните й части с монети. И това не е всичко! Всеки път, когато бутате монета тя издава звук на пръцкане. Гениално!

GoGo Pillow

Не ни казвайте, че ползвате iPad без възглавничка!

Очила Zoomies

Общо взето това са бинокли, които носите като очила. Става за шиониране на жени през прозореца. Не става за ходене – може да се пребиете.

Bed MadeEZ

Просто не знаем как до сега сме успявали да си оправим леглото без помощта на това пособие, което повдига матрака, за да можете да пъхнете чаршафа вътре.

Лесна четка за зъби

Замисляли сте се някога, че устата ви е кръгла, а повечето четки за зъби са правоъгълни? За това трябва веднага да си купите тази кръгла четка и животът ви ще стане много по-лесен!

Подвижна персонална сауна

Защо да ходите до фитнеса или спа центъра, като можете да си купите подвижна домашна сауна? Изглежда малко глупаво, но може би е практично? Нарича се FIR-Real Portable Sauna