Той бе успял, сладкодумен шивач на звездите, който води луксозен начин на живот.

Лесли Дансо обличаше известните си клиенти за премиерите на филми, телевизионни предавания и пищни сватби.

Той качваше в профила си в Instagram снимки със звезди като Идрис Елба, а сред клиентите му бяха футболости като бившия английски национал Емил Хески и Фабрис Муамба.

Мнозина от тях получавали безплатно дрехите си в замяна на рекламата, която правели на Дансо.

Никой от тях обаче не знаел, че зад широката му усмивка, Дансо е безскрупулен измамник и нелегален имигрант, които използвал фалшива самоличност, за да наема имоти из Лондон, които впоследствие били превръщани в депа за наркотици.

Неговият бутик, намиращ се в близост до Тауър бридж е създаден с парите от престъпния му живот като той дори успява чрез измама да вземе на лизинг шест луксозни автомобила BMW, пише Daily Mail.

Ганаецът сега е изправен пред депортация за втори път, след като бе изпратен в затвора за измама и използване на фалшиви документи за самоличност.

Вижте още: Най-богатите наркобарони в историята

От Скотланд Ярд все още не са сигурни дали Дансо е човекът, за когото се представя и смятат, че много от неговите жертви тепърва ще се появяват.

Тридесет и девет годишният Дансо се представя като изтънченият собственик на Qumi Couture, магазин за мъжко облекло.

От неговият магазин се обличат клиенти за конните надбягвания в Аскот и за гала вечери, а някои от дрехите му дори са представени в списание GQ.

Всичко това обаче рухва когато полицията открива редица депа за наркотици наети под фалшива самоличност в югоизточен Лондон.

През 2013 г. те откриват два апартамента наети на имената на несъщвествуващите Джордж Брансън и Адам Смит.

В единия от тях те откриват кокаин, хероин, канабис, пари и муниции, а във втория се натъкват на мъж, който смесва хероин и го разделя на дози.

Разследващите органи научават, че Дансо е наел и двата апартамента и че използва и имената Кевин Уолтърс и Кевин Рийс.

В крайна сметка полицаите го свързват с най-малко осем подобни депа за наркотици в централен Лондон и заможни предградия като Сидкъп и Бекслихийт.

Миналия май той е арестуван в луксозния си дом с четири спални в Дартфорд, Кент. В същия ден полицията намира пари и повече от 1 кг. кокаин и хероин в друг апартамент, който той е наел.

Вижте още: Най-забавните и глупави начини за превоз на наркотици

Дансо пристига във Великобритания през 1999 г., но е депортиран през 2008 г., след като е арестуван за измама с кредитни карти. Той се завръща няколко месеца по-късно и създава Qumi, първо като дизайнер, а после и като директор.

Дансо твърди, че не е знаел, че наетите от него имоти се използват за съхранение на наркотици и не е обвинен в никакви престъпления свързани с обиските им.

Той обаче попада в затвора за 14 месеца, след като признава за виновен по 11 обвинения в измама и използване на фалшиви документи за самоличност.