Всички знаем колко неудобно е да работим от вкъщи, когато се налага. Кухненската маса е неудобна, във всекидневната е шумно, а спалнята е предназначена за почивка.

Ето как да си осигурите истински собствен кабинет, ако разполагате с килер.

Организация на пространството

Може би всичко, от което се нуждаете, е малко по-добра организация на пространството. Сложете един шкаф и няколко кутии в килера, за да си осигурите място за съхранение на важните документи.

Бюро

Няма нужда да си купувате голямо бюро с много чекмеджета, ако не разполагате с място. И мъничка мебел ще ви свърши същата работа.

Вижте още: Как да извлечем максимална полза от килера?

Тапети

Ако сложите различни тапети на малко пространство, което изобщо не е друга стая, то това ще я превърне в съвсем отделна единица. И това може да бъде идеалният кът за работа за вас.

Вертикално съхранение

Ако използвате килера в цялата му височина, той може да побере не само бюрото ви, но и всички вещи, свързани с работата ви.

Красив офис

Ако пък целта ви е да създадете истинско произведение на изкуството от домашния ви офис, то тогава махнете вратите на килера и го покажете на света.

Колоритни цветове

Не само бюрото в службата ви се нуждае от цвят. Добавете шарени канцеларски материали и към офиса вкъщи, за да го превърнете в цветен оазис.

Хитрини

Дори и само няколко кошници могат да образуват перфектно офис пространство, стига да знаете как да ги използвате. По този начин и обикновеният гардероб може да се превърне в място за работа.

Стенна дъска

Никога няма да загубите списъка си със задачи, ако са изписани на стената на офиса ви.

Изкуство

Добавете няколко произведения на изкуството – картини или статуетки, и ще превърнете офиса си в стилна част от дома.

Дрешник

Ако пък разполагате с килер с големината на стая, тогава можете да обособите само част от него в работно място. Така ще разполагате и с помещение за съхранение на дрехи и аксесоари.