Всеки милионер може да си купи апартамент в Ню Йорк с изглед към силуета на града. Трябва обаче да си супер богат, за да си купиш апартамент с изглед към силуета на града за твоето Ferrari.

Апартамент в Манхатън, който в момента е обявен за продажба, се предлага с две необичайни и супертайни екстри — асансьор, който отвежда колата на собственика до нейния гараж с изглед към града, и скрито стъклено стълбище, което води до няколко тайни спални.

"Когато хората идват на оглед в апартамента, има много възклицания,'" казва имотният агент Раян Серхант.

Вижте още: Как изглежда сградата с най-скъпия апартамент в Ню Йорк

От предаването "Тайният живот на супербогатите" по CNBC са качили ново Ferrari California T, за да тестват небесния гараж. За да се стигне до апартамента, се влиза в таен гараж, който качва собственика заедно колата.

Когато се стигне до 14-ия етаж, вратата на асансьора се отваря и оттам колата се вкарва в гараж от стъкло, разкриващ невероятни гледки към Емпайър стейт билдинг и останала част от Централен Манхатън.

"Да можеш да влезеш в апартамента си направо от улицата, без да ти се налага да слизаш от колата, преди направо да стъпиш в кухнята, е доста невероятно," казва Серхант.

"Кой друг може да се похвали със стъклен под в апартамента си и с гараж с 360-градусова гледка към целия град?", казва той.

Единственият минус е, че само супербогатите могат да си го позволят. Цената на това да предоставите на своето Ferrari собствена гледка е 19.5 млн. долара.