Представяме ви 5-етажна грузинска къща в Южен Лондон. На долния приземен етаж е разположена кухня, семейна стая, тоалетна, мокро помещение и винарска изба.

На горния етаж има помещение, обособено за домашен офис, трапезария и тоалетна. На първия етаж ви очаква приемната и спалнята за гости.

Спалнята на домакините е на втория етаж. Най-горният етаж помества спалните на момчетата, оттук е достъпна и терасата на покрива.

Основна забележителност във вестибюла е традиционно оформеният полилей.

Красив текстил и релаксиращ стил се съчетават, за да създадат усещането за изящество и разкош.



Дървените щори са боядисани в традиционен цвят и комбинирани с текстила във всекидневната. Пътеките са кадифени и в златни нюанси.

Тук погледът ви ще бъде привлечен от порцеланов полилей, който хвърля светлина върху масата и столовете. Колелото внася доза екстравагантност.

Формата на кухненската маса е съобразена с формата на стената и прозорците.

Тази стая притежава уникален стил. Всяко нещо в нея е подбрано с цел. Впечатляващи са бюрото и лампата в стил баухаус.

Вижте още: Апартамент с 1 спалня в Лондон се продава за 10 млн. паунда



Колекцията от черно-бели фотографии пасват идеално на монохромната цветова схема в стаята. Щорите допълват общата атмосфера в къщата.



Огледалата са в двете посоки, а шкафът впечатлява с мраморните си детайли и разделя мократа зона от тази за преобличане.



Основната спалня е посветена на делото на италианския дизайнер Пиеро Форнасети. Бели стени в уникално съчетание със сиво.



Срещу огъня е разположена свободно стояща вана. Има обособени зони за него и за нея, които предоставят отлично пространство за приготвяне за стартиращия ден.