Телекомуникационният 4G оператор Макс обяви мащабни назначения на нови експерти в ръководството на компанията. Лидерът в предлагането на 4G LTE услуги на българския пазар повишава експертизата и разширява своята управленска структура, за да ускори процеса по предлагане на следващо поколение услуги на българския пазар.

Андрей Расийски става главен технически директор на Макс и ще отговаря за всички звена в Техническа дирекция. Андрей има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, отговаряйки за развитие на фиксираните и безжични мрежи, управление на проекти и имплементация, разработване на нови продукти и услуги, бизнес развитие и трансформация.

Добромира Маринчева се присъединява към Макс като главен маркетинг директор. Тя има богат местен и международен опит в работата с корпоративни стратегически клиенти, придобит в продължение на дълги години във Виваком и във водещ телеком оператор в САЩ.

Александър Филипов става директор „Продажби на дребно и дилъри“ след 15-годишна кариера в ИТ и телеком бизнеса, управлявайки сфери на дейност като операции, финанси и продажби.

Александър Василев ще оглавява звеното за „Бизнес пазари и търговски партньорства“ с 10-годишен опит зад гърба си в телекомуникациите и ИТ индустрията, специализирайки изключително в индивидуални продукти и решения за финансови организации.

Елена Чолакова, опитен професионалист в областта на обслужването на клиенти и бизнес продажбите, поема позицията на директор „Обслужване на клиенти“. Тя има повече от 11 години опит в различни местни и международни компании.

„За нас е удоволствие да посрещнем новите колеги, които се присъединяват към ръководния екип на компанията. Те са доказали се професионалисти с богат опит в сектора и това ще ни помогне да продължим да усъвършенстваме модела на работа и портфолиото от услуги и решения за българските потребители.“, споделя изпълнителният директор на компанията Нейчо Величков.

Макс е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги.Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа в България вече включва 31 от най-големите градове и курортни комплекси в страната, покривайки 50% от градското население. След успешните демонстрации в началото на годината на HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа, Макс продължава да работи за лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение.