Специално създадените за екстремни изживявания и активен начин на живот смартфони висок клас CAT S30 и S40 вече могат да бъдат открити в търговската мрежа на VIVACOМ.

Новият CAT S40 е специално създаден за работа на открито, снабден със супер ярък дисплей и подсилено аудио качество за изживяване без компромис. Моделът разполага с 4G супер-бърз пренос на данни, NFC, GPS, 4.7" qHD дисплей и специализиран достъп до приложения.

S40 вдига сериозно летвата на здравите телефони, като може да издържи дори в най-тежките условия - устойчив на прах (IP68), висока температура (от -25°C (13°F) до 55 °C (131°F) и падане (военен стандарт 810G).

Апаратът има дълъг живот на батерията (3000 mAh), която без проблем издържа без зареждане до 18 часа време за разговори и 39 дни в режим на готовност. CAT S40 е оборудван с 8MP основна камера и 2MP селфи камера, четириядрен 1.1 GHz процесор и операционна система Android OS, v 5.1 (Lollipop).

Моделът предоставя възможност за работа с две SIM карти.

CAT S30 идва с изцяло нов дизайн, чиято идея е да намали изпусканията и инцидентите при работа с ръкавици. Балансиран, ергономичен дизайн, който пасва перфектно във всяка ръка. CAT S30 разполага с IP 68 сертификат и военен сертификат MIL SPEC 810G, тестван е на удар до 1.8м и е водо-, прахо- и удароустойчив.

Един здрав телефон, създаден да издържи на един динамичен начин на живот. 4.5“ TFT дисплей е устойчив на масло и грес, както и на работа с мокри пръсти. 3000 mAh батерия на устройството осигурява 12 часа време за разговори и невероятните 19 дни в режим на готовност.

Моделът е снабден с четириядрен 1.1 GHz процесор, 5 MP основна камера и 2MP селфи камера. CAT S30 работи с операционна система Android OS, v 5.1 (Lollipop) и две SIM карти.

Последното поколение CAT телефони комбинира двоен дизайн, който е снабден от една страна с физически бутони и от друга със сензорен Corning® Gorilla® Glass екран, за да имате нaй-доброто от двата свята.

Като подарък при покупка на всеки един от моделите в магазините на VIVACOM потребителите ще получат мултифункционален инструмент.

CAT S30 се предлага на най-добра цена от 17.90 лева на месец, а CAT S40 – за 27.90 лева на месец, в комбинация тарифен план Smart XL за две години.