Самолети, влакове, автобуси. Бизнесмените, които пътуват често, знаят колко са важни електронните устройва и джаджи, които трябва да са постоянно заредени и подредени за по-лесен достъп. Ето няколко практични предложения.

Сканиращо устройство с джобни размери

Plan On SlimScan SS100 Scanner ще се побере в портфейла или в джоба ви. С него можете лесно да сканирате важни записки, които да съхраните и изпратите по имейл.

Цена: 120 долара.

Резервно зарядно устройство

LithiumCard Pro е с дебелината на 10 кредитни карти, но в него има захранване, достатъчно за едно зареждане на телефона от 0 до 100%.

Цена: 60 долара.

Вижте още: Интересни офис джаджи за всеки работохолик

Преносим диск с капацитет 1ТВ

Drobo Mini 1TB тежи 1.3 кг. и с размерите на човешка длан, но може да съхранява 1 ТВ данни. Има собствено резервно захранване в случай, че няма ток и е снабден с един USB порт и два Thunderbolt порта за бърз достъп.

Цена: 1575 долара

Устройство за проследяване нивата на стрес

Пътуванията винаги са свързани с повишаване на напрежението и стреса. Задръжте пръсти си върху The Pip и дишайте равномерно. Чрез три различни приложения, вградени в това устройство, то следи нивата ви на стрес.

Цена 179 долара

Сгъваема клавиатура

Всеки човек, който пътува често, има нужда от подобна клавиатура. Zagg се сгъва на тънка лента, която можете да приберете в джоба на пътната си чанта. Съвместима е със смартфони и малки таблети.

Цена: 49 долара

Ключодържател органайзер

Orbitkey е ключодържател, който подрежда ключовете и ви спасява от постоянното дрънкане в джоба. Предлага се в два варианта – кожен и обикновен.

Цена: 30 или 40 долара

Сгъваема бутилка

В сгънато положение Hydrapak Stash може да заеме много малко място в багажа ви. Разгъва се със завъртане и може да побере до 1 л. вода или друга течност.

Цена: 23 долара

Вижте още: 13 безполезни аксесоари за пътуване

Проследяващо устройство

Тази малка щипка може да бъде закачена към вашия багаж, ключове или чанта за лаптоп. Trackr Bravo ще изпрати съобщение на телефона ви, ако предметът, към който е бил прикачен, е изчезнал или откраднат. Информацията се предава чрез Bluetooth на разстояние около 9 метра.

Цена: 30 долара

Мини ютия

Не всеки хотел предлага услагата гладене на дрехи. Тази мини ютия Conair Travel Smart Mini Iron е снабдена с 20-метров кабел, чанта за съхранение и загрява до 300 градуса.

Цена: 20 долара

Джобен компютър

Това малко устройство е готово за бизнес подвизи. Kangaroo е снабден с четириядрен процесор Intel Atom, 2GB RAM памет, 32GB за съхранение на данни и операционна система Windows 10. Можете да го носите в джоба на ризата и издържа до 4 часа работа без зареждане.

Цена: 99 долара

HD Видео камера за панорамни снимки

Това малко кръгло нещо може да прави 360-градусови видео клипове или снимки. 360fly е водоустойчива HD камера и тежи само 140 грама. Поставена на статив може да получите панорамна видео гледка от конференцията.

Цена: 400 долара