Кои я нацията, която най-често се забавлява между чаршафите? Ще ви дадем жокер: те са наши съседи и обичат узо.

10. Мексико

Проучване, направено през 2014 г., установи, че в страната са регистрирани едни от най-високите в света нива на сексуално удовлетворение.

През 2008 г. местните власти в Мексико Сити са принудени да раздадат 700 000 копия на книжки на тема секс на студенти, за които се смята, че имат високо сексуално влечение.

9. Швейцария

С прогресивните си възгледи за легализиране на проституцията, популярността на лицензираните публични домове и много либералната позиция по отношение на порнографията, Швейцария е известна като много сексуално освободена страна.

Проучване от 2013 г. показва, че 21 процента от нейните жители определят сексуалния си живот като "отличен", 20 на сто обичат секса на открито.

8. Испания

Известна е със сексуално заредената си култура. Смята се, че най-палавото място в цялата страна е Барселона.

Вижте още: Болен милиардер едва говори, но иска пържола и секс всеки ден

7. Малайзия

Това е традиционно много консервативна страна, в която се води спор дори за това дали в училище да се получава сексуално образование.

Но зад затворените врати на семейната спалня малайзийците се славят с доста високо либидо.

6. Италия

Не само младите италианци се радват на секса. Скорошно проучване установи, че 32% от хората над 60-годишна възраст все още водят редовен сексуален живот.

5. Полша

В страната има годишен еротичен фестивал, на който се показват най-новите секс играчки и механизми.

4. Китай

През последните осем години само в Пекин са отворили 5000 секс магазина. 70% от световните секс играчки са произведени в Китай и страната дори има годишно експо на тема секс, наречено Sexpo.

Вижте още: Най-високотехнологичните секс играчки на пазара

3. Русия

Скорошно проучване установи, че в Русия живеят най-сексуално активните жени в Европа. Те правят секс средно около 12 пъти на месец.

2. Бразилия

Според проучване от 2014 г. бразилците са най-издръжливите любовници в света.

1. Гърция

Страната има сексуални традиции, които датират от древни времена. Проучване от 2012 г. установи, че средният грък прави секс 164 пъти в годината.

Съседите ни практикуват средно шест дейности в спалнята, сред които ролеви игри.