Разнообразието от модели, форми, материи и стилове при сватбените рокли е огромно. Също както при сватбените халки и декорации. Вижте няколко съвета за избор на сватбена рокля според зодията.

Овен

Когато става въпрос за мода, овните са тези, които определят тенденциите. Характерно за тях е предпочитанието на лъскави и секси модели с творчески и свеж акцент.

Идеалната сватбена рокля за жената овен е семпла и минималистична, но с перфектно очертание на формите, така че да изпъкне най-доброто и красиво в нейното тяло.

Телец

Телците предпочитат неща, които са нежни, чувствени, романтични и изтънчени. Сватбената рокля, която им подхожда, е елегантна с лек бохо стил. Заложете на нежни материи и цветове, без лъскави и светещи елементи.

Близнаци

Стилът им отговаря на тяхната природа – енергични и забавни, близнаците изпъкват с ярки цветове и неочаквани силуети. Придайте това усещане и на сватбения си денq като изберете цветна рокля или такава от две части.

Вижте още: Няколко факта за сватбата

Рак

Сватбената ви рокля трябва да бъде толкова класическа и очарователна, колкото сте и самите вие. Ефектна рокля тип „принцеса“ с женствена дантела и украса от перли са идеалният стил.

Лъв

Когато в стаята влезе жена лъв, всички погледи се насочват към нея. Сватбеният ви ден не трябва да прави изключение в това отношение.

Грабнете вниманието с блестяща рокля, покрита с камъни и в цвят, който е запазената ви марка – величествено златно.

Дева

Жените дева са прагматични, аналитични, ориентирани към детайлите, така че тук няма място за излишни украшения и суета около сватбената рокля.

Заложете на нещо модерно с женствен акцент – силует, който следва извивките на тялото с минимална украса, така че да изпъкне естествената ви красота.

Везни

Женствени, романтични, флиртуващи. Идеалната рокля за жената от зодия везни е точно описание на думата красота. Избере пастелни цветове, дантела и много дипли.

Скорпион

Емоционални, страстни и секси са дамите от зодия скорпион. Най-близки до тяхната същност са роклите, които следват извивката на тялото с викториански елементи, които отразяват вродената им романтичност.

Стрелец

Вашата открита и авантюристична натура се превръща в забавление и флирт, когато става въпрос за дрехи. Суетата не е по вкуса ви, но не се притеснявайте да експериментирате с цветовете или с украсата с мъниста, когато избирате сватбената си рокля.

Вижте още: Тази фирма ще плати сватбата ви, но има едно условие

Козирог

Обичате качествените неща, които са класически и лесни за носене. Изберете евъргрийн модел за сватбената си рокля.

Водолей

Обличате се с цветни, уникални дрехи, които ви правят щастливи. Не изневерявайте на стила си в сватбения си ден. Забравете за традициите и изберете уникална и красива рокля като вас самите.

Риби

Дори да не се омъжите на плажа, идеалната сватбена рокля за вас е плажна с бохо дух. За да постигнете това, заложете на леки материи, украса от изискани кристали, камъни и пайети.