Връзката между баща и дъщеря се цени от всеки човек на планетата. Понякога се оказва, че тя е една от най-силните в семейството.

Тази връзка може да бъде толкова силна, че нищо да не бъде в състояние да я разруши. Защото всеки баща на дъщери ще направи всичко по силите си, за да ги направи щастливи.

Съществуват професии, от които на бащите им настръхват косите. Те никога не биха позволили на дъщерите си да ги практикуват. Кои са те? Ето един списък с предложения:

10. Надзирател в затвора

Нито един баща не иска дъщеря му да прекарва работните си дни в затвор, а камо ли и нощни смени.

Всичко може да се случи на такова място. Ужасите, които бащата си представя, са неописуеми.

9. Полицай

Понякога не си даваме ясна представа колко трудна е професията на полиция, независимо дали е мъж или жена, за да поддържа мира и спокойствието на обществото.

Работата на полицая е благородна. В същото време е изключително опасна. Ето защо нито един баща не иска да види дъщеря си като полицай.

8. Миньор

Още една рискова професия, която налага работа под земята. Миньорството е една от онези професии, които изискват подлагане на екстремни условия.

Шансовете да останете в капан под тонове пръст е огромна. А мръсотията, за нея да не говорим...

7. Чистачка

Когато децата мечтаят какви искат да станат, те рядко казват чистачка. Даже май въобще не казват такова нещо. В същото време чистачите са едни от най-важните хора на работното място.

Те поддържат годни условията за работа на останалите служители. Хората трудно си дават сметка, че работата на чистача заслужава уважение и адмирации. Без тях животът е невъзможен.

6. Шофьор на камион

Какво си мислите, когато видите шофьор на камион? Тази професия не е за жени, нали? Всеки татко мисли абсолютно същото!

5. Барманка

Работата на бармана в повечето случаи изисква наливане на питиета на клиентите и събиране на пари. Тази концепция ще бъде завършена, ако не бяха проблемите, които са свързани с едно такова работно място.

Когато клиентите започнат да пият и да се наливат, те стават груби, започват да се бият и т.н.

4. Служител репатриране на автомобили

Сред тях има и мъже, и жени. Но привлекателния външен вид не бива да ви залъгва. Жената ще ви вземе колата, щом не плащате за зона или сте спрели неправилно.

Един баща не би искал дъщеря му да работи тази професия, защото тя определено е свързана със сблъсъци и крайни реакции от гражданите.

3. Политик

Да бъдем честни: всеки мрази политиците, макар не всички политици да са лоши.

Нито един баща не иска любимата му дъщеричка да се превърне в политическо лице, което според вестниците е замесено в мръсни игрички и интриги.

2. Екзотична танцьорка

Екзотичните танцьорки, познати още като стриптизьорки, са привлекателна професия за немалко момичета.

Смята се обаче, че те са по-разкрепостени, а това не се нрави на татковците.

1. Проститутка

Как ли пък не! "Само през трупа ми", би казъл порядъчният татко, въпреки че не са малко бащите, които редовно използват услугите на труженичките по пътищата.