Принц Уилям и неговата съпруга Кейт са перфектните представители на британското кралско семейство. Те са млади, имат стил и не се притесняват да бъдат в светлината на прожекторите, работейки за благотворителни каузи и срещайки се с лидери от цял свят. Те също така имат две прекрасни деца.

Въпреки очарователния живот, който водят обаче, има нещо, което никога няма да видите Уилям и Кейт да правят на публично място. Това е една малка подробност, но след като я разберете, ще я забелязвате на всяка тяхна снимка, на която са заедно.

Уилям и Кейт изглежда доста щастливи заедно, но при всичките си пътувания по света има нещо, което двамата никога не правят.

Въпреки че са винаги заедно, двамата никога не се държат за ръце и за това си има причина.

Не че двамата тайно от обществото не са щастливи един с друг. Смята се, че те имат един доста щастлив брак и семеен живот.

Когато видите Кейт и Уилям обаче да правят нещо такова, то не е защото са на почивка. Всъщност, ако те бяха на почивка, такива снимки въобще нямаше да има.

Когато биват снимани, те винаги са на посещение по работа. И тъй като тези посещения са част от професионалния им живот, те не могат да се държат прекалено свободно.

По тази причина те никога не се държат за ръце.

Замислете се, ако вие работехте заедно с половинката си, бихте ли се държали за ръце в офиса.

Това обаче съвсем не означава, че Уилям и Кейт не се наслаждават на това, което правят.