Не е тайна, че имотите никъде не са евтини, но цените на тези имения поставят нови измерения на думата скъп. Сайтът Point2Homes прави преглед на най-скъпите имоти, които са на пазара в Щатите в момента.

Те са на цени, които обикновеният купувач трудно може да си представи като сума, разполагат с всички възможни екстри и имат толкова много стаи, че може да се изгубите.

Заради това, което всички тези жилища предлагат, няма да имате нужда да излизате от дома си. А и как бихте могли, с тези цени….

1.Тропическо убежище на остров Маналапан, източно от Саут Бийч

Разполага с 5 800 кв. м жилищна площ, включва 33 спални и 47 бани – достатъчни за една малка армия хора. В имението и извън него може да се наслаждавате на всякакви забавления, както и на стотици метри частен плаж.

Цена: 195 милиона долара

2. Имение в Holmby Hills, Лос Анжелис

Имението е с площ 3500 кв. м, разполага с 10 спални и 20 бани, частни туристически трасета, кино и театър комплекс с отделен вход за гости.

Цена: 150 милиона долара

3. Palazzo di Amore, Бевърли хилс

Имението, разположено на 25 акра земи, впечатлява с невероятен дизайн и безкрайно много удобства. Главната къща е сплощ от близо 5 000 кв. м, с 12 спални, 23 бани и място за хиляди гости в стаите за забавления.

Към именето има лозя, водопади, паркинг за 150 коли, градини, тенис кортове, гледка към окена.

Цена: 149 милиона долара

4. Briar Patch, Хемптънс

Имението е разположено върху 11 акра земи и предлага най-доброто на брега на океана. Основната къща е с площ 930 кв. метра и включва уникални интериорни решения, като ръчно направени тапети, например.

Има възможност да посрещне както партита за стотици хора, така и вечери за четирима.

Цена: 140 милиона долара

5. Имение в Бевърли хилс

Това емблематично имение принадлежи на комедианта и филантроп Дани Томас. Освен с прекрасната гледка към каньоните, имението впечатлява с интериори елементи като корнизи със златни листа, ръчно тъкани килими и европейски финес, което го прави като никое друга.

Цена: 135 милиона долара

6. Ранчо San Carlos, Калифорния

Това имение принадлежи на едно и също семейство вече повече от 100 години и не е трудно да се разбере защо. Резиденцията е с площ 2 800 кв. метра, с 30 стаи и предлага изключителни дизайнерски детайли.

Към него има 10 къщи за гости, конюшна, овощна градина.

Цена: 125 милиона долара

7. Апартамент на Пето Авеню

Този дуплекс се намира в сграда от 1931 г. и разполага с 20 стаи, обзаведени и декорирани изящно. В апартамента са запазени някои елементи от времето, в което е строена сградата, като камина и кожени стени в библиотеката.

Цена: 120 милиона долара

8. Sycamore Valley Ranch, Лос Оливос, Калифорния

Ранчото е заобиколено от 2700 акра земи, градини и хълмове. Основната къща е с площ 1 100 кв. м, а към него има три гостни къщи, няколко плевни, както и ферми за животни.

Гостите или собствениците на имота могат да се наслаждават на стотици метри частен плаж.

9. Имение в Грейт Нек, Лонг Айлънд

Това имение разполага с 13 спални, 35 бани, вътрешни и външни басейни, здравен комплекс, стаи за игри, боулинг, казино. Към него има и частно яхтено пристанище.

Цена: 100 милиона долара

10. Имение на остров Martha's Vineyard

Това забележително имение е разположено върху 312 акра земи на брега на океана. Към него има частен плаж, езерце, пътеки за разходки.

Цена: 100 милиона долара