На пазара на луксозните фитнес услуги в Москва се появи нов играч. Това е първият клуб от веригата Encore Fitness, който с летящ старт се разполага доволно върху цели 2 етажа от небостъргача ОКО.

Огромни панорамни прозорци, изобилие от огледала, сложна осветителна система – това е новият клуб Encore Fitness. Той е любопитен не само за активно спортуващите, но и за тези, които се вълнуват от дизайн.

Фитнес залата предлага над 60 вида тренировки.

За да не се оплачете от „пренаселеност“, на разположение на гостите на Encore Fitness има обособени 8 фитнес зони, разработени според най-новите тенденции: кардиопространство и тренажорна зала с оборудване Life Fitness и Hammer Strength, голяма зона за провеждане на групови и персонални тренировки, студио по пилатес, зала за групови програми, студио за баланс и зона за бойни изкуства с професионален боксьорски ринг.

На това ниво се намира още просторен 25-метров басейн. Състоянието на водата в него е безупречно, благодарение на системата за почистване Silvertronix, базирана на многостепенна филтрация и насищане на водата с йони сребро и мед.

До басейна се намира внушителен термален комплекс с традиционен хамам, снежна стая, две сауни, финска баня и „био“ баня, а също така солена баня, „душ на впечатленията“, масажни кресла и др.

На втория етаж се намира Encore Cafe. Заведението предлага изобилие от диетични ястия, напитки, фрешове и детокс коктейли.

До него се намира Encore Spa: огромна зона за масаж, комплексни програми за корекция на фигурата и пълен спектър от процедури за разкрасяване на лицето и тялото.

Инициатор на откриването на огромния фитнес център е фитнес-гуруто Ирина Кутина. До миналия юли тя бе главен изпълнителен директор на фитнес-веригата World Class.