Четири сезона, Ню Йорк

Ty Warner Penthouse | Този висококласен апартамент на върха на най-високия хотел в Манхатън е резултат от сътрудничеството между собственика Тю Уорнър, дизайнера Питър Марино и архитект И. М. Пей.

С конзолни стъклени балкони и високи прозорци, разположени по 7.6-метровата височина, Ty Warner Penthouse предлага спираща дъха 360-градуса гледка към Манхатън. Тук всеки детайл е поръчков – от полускъпоценните каменни повърхности до платове, изтъкани от платина и злато.

Деветстайният апартамент създава усещането за живот в многослойно произведение на изкуството и вдига летвата за лукс.

Азура, остров Бенгуера

Presidential Beach Villa | Синоним на стил и лукс със свой уникален декор, Presidential Villa в хотел Азура е едно от най-луксозните жилища, която може да видите на Индийския океан. Състои се от две спални с бани към тях и една спланя за персонала, вътрешни и външни бани, всекидневна с камина, трапезария с винен бар и голям инфинити басейн пред вилата.

Апартаментът се намира на няколко крачки от плажа и осигурява максимум уединение. От него се открива невероятна гледка към остров Базаруто и Индийския океан.

Halekulani

Апартамент по дизайн на Vera Wang | Това е единствен и неповторим апартамент. Halekulani и Vera Wang представят най-изисканите и ексклузивни представи за стил, вкус и изтънченост. Това е мястото, на което се срещат света на луксозното пътешествие и модния дизайн.

Елегантен интериор и неподправен лукс се съчетават на 200 кв. метра площ и 60 кв. м открито пространство с гледка към океана. Апартаментът предлага безвремие, безценни моменти и скъпоценни спомени.

The Lanesborough

Кралски апартамент | Резиденцията приютява благородници и държавни глави от цял свят и е подходящ и за най-взискателните гости. Екстравагантният декор включва прозорци от пода до тавана, от които се открива великолепна гледка към Трумфалната арка на Уелингтън и Бъкингамския дворец, апартаментът предлага три спални, трапезария, кухня, гостна.

Four Seasons Hotel George V

Кралски едностайни апартаменти| Тук има два кралски апартамента, и двата са на първия етаж с директен индивидуален достъп и гледка към историческия фонтан на Трите грации. Обзаведените с антики апартаменти включват големи пространства за забавления и почивка, както и частни офиси за бизнес разговори.

Хотел Cala Di Volpe, Коста Смералда

Президентски апартамент | Разположен в хотелската кула, този апартамент на няколко нива се разполага на 250 кв. м богато осветено пространство с тераса на покрива и басейн. Минималистичният декор включва внимателно подбрани местни произведения на изкуството, а прекрасните цветове от бреговата линия са отразени в ръчно боядисаните маси и гардероби, рамките на прозорците и керамичните плочки.

The Plaza, Ню Йорк

Royal Plaza Suite | Уникалният Royal Plaza Suite е магнетичен апартамент с три спални и три бани в частна зона на хотела. От него се открива гледка към бижутата на Манхатън: Пето Авеню, фонтана Пулицър, Сентръл парк. Апартаментът предлага богат декоративен стил, скъп текстил и изтънчени мебели, както и най-фино изкуство.

Уникални, овални вестибюли ви превеждат през обширната всекидневна, луксозна трапезария за 12 души, библиотека с ценни произведения.

Burj Al Arab

Royal Suite | Тържествен и пищен, този апартамент с две спални на 25-ия етаж е последната дума в лукса със своя богат интериор, величествена цветова схема и разкошни мебели. Апартаментът разполага със самостоятелен асансьор, частно кино.

На горното ниво има голяма основна спалня с въртящо се легло с балдахин, втора спалня, всяка с прилежаща към нея мраморна баня с хидромасажна вана, душ кабина. По-ниското ниво е с трапезария, рецепция, библиотека.