Панелът „Бъдещето на технологиите“ е един от шестте в рамките на осмото издание на икономическия форум „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg.

Събитието, което е безплатно за посетители, ще се проведе на 31 май и 1 юни в хотел Маринела в София, зала ЕФЕ.

Шестима лектори вече потвърдиха участието си в дискусията, която ще бъде водена от главния редактор на Kaldata.com Светлин Желев.

Това са главният изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев, Васил Караиванов, председател на Съвета на директорите на София тех Парк, Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics България, Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония, Павел Езекиев, управляващ партньор на Neveq и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

Шумът на парите остава безплатен за посетителите, като в двата си дни ще предложи на аудиторията общо шест панела: Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти, които ще се проведат на 31 май (сряда), както и Банки и небанкови финансови институции, Бъдещето на технологиите и Икономиката на България на 1 юни (четвъртък).

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard и Американският университет в България.

Повече за събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.