Бонд, Джеймс Бонд ще бъде изигран отново от актьора Крейг, Даниел Крейг.

Новината бе потвърдена от самия Крейг по време на гостуването му във вечерното шоу на Стивън Колбърт. По думите на актьора, той ще влезе в ролята на британския таен агент в 25-ия филм от поредицата, който все още няма официално заглавие.

„Има информация, че ще играеш ролята на Джеймс Бонд отново”, пита Колбърт. „Някоя и друга добра новина ще ни влезе в полза. Даниел Крейг, ще се завърнеш ли като Джеймс Бонд?”, попита водещият.

„Да”, кратко отговори Крейг с усмивка.

Последваха аплодисменти от публиката, а водещият стана да стисне ръката на актьора.

Даниел Крейг сподели, че е знаел от няколко месеца, че ще се завърне за пореден филм от сагата за Бонд, но е трябвало време за преговори и да обмисли ситуацията, пише CNN.

“Винаги съм искал, но имах нужда от почивка”, посочи Крейг. Колбърт прекъсна актьора, за да му припомни негово изказване, че по-скоро би си счупил китките, отколкото да играе отново Бонд.

„Няма смисъл да се извинявам за това. Беше два дни, след като приключихме снимките на последния филм. Вместо да кажа нещо стилно и благоприлично, дадох наистина глупав отговор”, обясни Крейг.

Така това ще бъде петият път, в който Даниел Крейг се превъплъщава в тайния агент Джеймс Бонд.

Той направи дебюта си през 2006 г. в лентата „Казино Роял”, като според някои критици, Крейг е най-добрият избор за агент 007, правен някога.

Новият филм от поредицата ще се появи през 2019 г.

Датата бе обявена скоро, след като New York Times съобщи, че Крейг ще се завърне като Бонд.