Съвременният човек е изложен на много опасности. Не са малко служителите, които са принудени да стават рано-рано и да излизат за работа, когато навън е още тъмно. След това в края на деня също се прибират по тъмно.

Ако искате да си осигурите повече безопасност, хвърлете поглед на устройствата, които сме избрали за вас.

1/ Подсветка за обувки Night Runner 270



За тези от вас, които искат нощно време да виждат пътя пред себе си. Това устройство е идеално решение. То добре се закрепва за обувките с помощта на шнурове и осигурява видимост на 270 градуса. Осветява пътя на 3 метра пред вас. Снабдено е с два червени задни светодиода, които предупреждават шофьорите зад вас, пешеходците и велосипедистите.

Гарантира 4 часа автономна работа.

2/ Светоотразителна жилетка

Много хора предпочитат традиционна дреха с отразителни ивици, които отразяват светлината и идеално се виждат в тъмното. Жилетката е удобно решение за придвижване през нощта. Тя осигурява 360-градусова видимост.

3/ Гривна с идентификационен номер

Ако човек се окаже в опасна ситуацията, това устройство ще помогне на спасителите бързо да установят кой е. Подходяща е за хора, които обичат да спортуват и не взимат със себе си личната си карта.

Гривната е изработена от силиконова лента с метален лицев панел, на който е гравирана всичката необходима информация.

4/ Водонепроницаем калъф за мобилен телефон

Тези от вас, които не си представят себе си без фитнес приложение или тракер на стъпките, могат да поискат да носят със себе си телефон. Гривната на ръката е идеално решение за закрепване на устройството към тялото. Калъфът гарантира защита от атмосферни въздействия и е подходящ за различни модели телефони.

5/ Black Diamond Spot Headlamp

Ако спортувате рано сутрин и искате да виждате накъде бягате, какво се намира под краката ви, имате нужда от добър светодиоден фенер с мощност 200 лумена. Той свети в три режима – тройна мощност, единичен бял лъч и фонов червен цвят.