Компаниите са готови на всичко, за да изненадат клиентите си. Понякога предложенията им са толкова странни и забавни, че е трудно да повярваш, че наистина съществуват.

Френският сайт Sympa-Sympa.com публикува списък с най-необичайните услуги, които можете да поискате в различни части на света.

10. Не искате да се извинявате? В Япония ще направят това вместо вас.

Много японски компании предлагат тази оригинална услуга. Ако ви е трудно да поискате прошка, специалист в тази област ще направи това вместо вас.

Извиненията по телефона струват 96 евро, а частно посещение – 240 евро. Вашият представител дори може да се разплаче, ако е необходимо.

9. Червена риба ще ви помогне да не се чувствате сами

Публикация, споделена от Pornchanon (@kayandjj) на

Само за пет евро хотел Happy Guest Lodge изпраща на самотния клиент червена риба, която да му прави компания.

8. Джудже под наем

Някои американски и канадски сайтове (например dwarfmyparty) предлагат възможността да наемете джудже за празниците си. За 400 евро можете да разчитате на едно джудже, а за 500 евро – на две, в продължение на два часа. Странното е, че тази услуга се радва на голям успех.

7. Ваканция за любимата ви играчка

Публикация, споделена от Metal Maus (@metal_maus) на

Компанията Barcelona Toy Travel ще изпрати любимата ви играчка на пътешествие в градове в Испания и ще ви изпрати цветни снимки, на които приятелчето ви позира на фона на туристическите атракции.

Услугата е отражение на модата в последно време да се изпращат плюшени играчки на пътешествие и да се правят снимки с тях.

6. Папараци на поискване

Ако имате нужда от внимание, ето ви възможност да се почувствате като истинска звезда. Компанията Celeb 4 a day ще ви изпрати фалшиви папараци, които ще ви следват навсякъде по улицата и ще ви снимат пред всички. Това е интересен начин да повишите самоувереността си.

5. Когато космите в носа на някой човек ви дразнят

Понякога имаме желание да кажем на някого, че трябва да си купи дезодорант или да промени пастата си за зъби, но това е твърде деликатно.

В този случай компанията CHOLOLI може да ви помогне, но само ако се дразните от косми в носа. За скромна сума компанията изпраща съобщение на човека с молба да се отърве от нежеланите косми.

4. Баба под наем

Публикация, споделена от Elizabeth Swarzak (@elizabethswarzak) на

В много страни вече можете да наемете истински баби, както предлага и компанията Rent A Grandma. Възрастна жена ще се занимава с децата и ще прекарва време с тях, ако родителите не искат бавачка. Можете дори да поръчате баба с конкретни умения – да може да плете, да готви и т. н.

3. Искате ли да наемете кокошка?

Австралийска компания отдава под наем... кокошки. Rent a Coop ще ви даде две кокошки с малка топла колиба и пакет с храна за един месец срещу сумата от 240 евро.

2. Последна вечеря за осъден на смърт

Компанията Last Meals Delivery Service предлага интересни, но малко зловещи услуги: можете да поръчате храна на затворник, осъден на смърт. Храната е придружена от бонус: DVD и маска за лице за осъдения.

1.Човек, който да чака вместо вас на опашката

Чакането на опашка е много отегчително, нали? Но сега можете да наемете човек, който ще пази мястото ви, докато вие правите нещо друго. Можете да наемете човека чрез приложението Placer, което е създадено специално за мобилни телефони и става все по-популярно.