Няма начин да не сте чували за Патая. Това е един от най-популярните тайландски курорти, разположен на източното крайбрежие на страната, на около 120 км от столицата Банкок.

Построен в сърцето на невероятно красивия залив Айо Патая, градът се слави със сякаш безкрайните си плажове, които гарантират незабравими моменти на любителите на слънцето и водните спортове.

Два са най-известните плажове в града. Най-големият е Патая бийч, който се намира в близост до центъра му. На Йомтиен бийч пък търсещите спортен адреналин ще открият своя рай.

Традиционно за Тайланд, Патая може да предложи и множество островчета, разположени на различно разстояние от брега. Всеки от тях определено заслужава да му посветите не един ден, а цяла ваканция.

Задължително трябва да видите и Светилището на истината. Това е огромна дървена конструкция, построена през 1981 г. на брега на морето.

Публикация, споделена от Svistian HR (@svistian) на

Тук се намира и най-голямата ферма за тигри в страната - Sriracha Tiger Zoo, която може да се похвали с повече от 400 обитатели.

Във фермата за крокодили пък ще можете да се насладите на много впечатляващи и доста рискови изпълнения, влизащи в ежедневната програма.

В покрайнините на Патая пък се намира така нареченото Село на слоновете, от където стартират вълнуващи преходи на гърба на величествените животни.

Публикация, споделена от kobayashi kana (@s2kanapiko) на

Градината на орхидеите

Публикация, споделена от @kimberleyfsz на

Публикация, споделена от @byfendi34 на

Black Friday онлайн предложенията на Qatar Airways