ММА боецът Конър Магрегър изглежда в профсионален план се намира в много добър период от своята кариера.

Наскоро той спечели огромно количество пари от мача си с Флойд Мейуедър, а следващият му двубой в UFC вероятно ще е за много повече пари от всички останали досега.

Ако обаче се вярва на новините, идващи от Ирландия, Макгрегър може да се сблъска със сериозни проблеми в резултат на бой, в който е участвал извън професионалния ринг.

Според Irish Independent, Макгрегър е участвал в сбиване в бар в Дъблин в неделя вечер, по време на което се е опитал да удари млад мъж. По-възрастен мъж обаче се е намесил и е отнесъл юмрука на Макгрегър.

Името на този мъж не става ясно, но се твърди, че той е свързан с Греъм "The Wig" Уилън - осъждан наркопласьор и член на картела Кинахан, една от най-страховитите престъпни групировки в страната. Според някои издания в Ирландия, това дори е бащата на Уилън.

Ако се окаже истина, това очевидно ще е много проблематично за Макгрегър, тъй като да удряш башата на човек от мафията не е особено умно. Irish Sun информира, че картелът Кинахан е поискал 1 млн. долара откуп от Макгрегър, а според източник на изданието, Уилън е изключително опасен, с много връзки и е известен с това, че никога не прощава.

Дори президентът на UFC Дейна Уайт коментира появилата информация. Той заяви, че не смята, че всичко това е истина, но и не изключи напълно вероятността да се е случило.

"Това няма да е добре за Конър," каза Уайт. "Сигурен съм обаче, че нещата могат да бъдат поправени. Братът на Джейк ЛаМота също беше пребил мафиот, но след това се разбраха."

Макгрегър вероятно ще се наложи "да се разбере" възможно най-скоро. Може би също така ще трябва занапред да се придържа към това да удря хора само на ринга, защото там е доста по-доходоносно и не толкова опасно.