Техните бляскави семейни фотосесии са истинско удоволствие за кралските фенове по света всяка Коледа.

И тази година не прави изключение. Принцеса Шарлийн от Монако зарадва почитателите си в Instagram с тазгодишната празнична картичка с очарователни близнаци Жак и Габриел.

Очарователната двойка, която отпразнува третия си рожден ден по-рано тази седмица, е снимана в шейна пред коледна елха, посочва Daily Mail.

Публикация, споделена от HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) на

Те изглеждат много пораснали, след като за после влязоха в медиите, получавайки първата си прическа миналия месец.

Публикация, споделена от HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) на

На коледната картичка младият джентълмен Жак е с бяла риза и сиви панталони, а сестра му Габриел носи празнична червена рокля с подходящ аксесоар в косата й.

За малките кралски особи миналата седмица беше вълнуваща, след като те отпразнуваха третия си рожден ден с парти на зимна тематика, организирано от родителите им принцеса Шарлийн и принц Алберт.

Публикация, споделена от HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) на

Въпреки че снимки от празника не бяха допуснати до медиите, 59-годишният Алберт съобщи за списание People, че той е проведен в Океанографския музей, а главни действащи лица са механизирани полярни мечки.

На Жак и Габриел им предстои и вълнуваща 2018 г. Двамата ще пътуват с родителите си до Полинезия през лятото.

Близнаците са първите деца на принц Алберт и съпругата му принцеса Шарлийн, които сключиха брак през 2011 г.

Габриела е родена първа в 5.04 ч., а Жак в 5.06 ч. на 10 декември 2014 г. Въпреки че е по-малък с две минути, Жак е бъдещият престолонаследник на града-държава.