Докато цената на биткойна се изкачва до нови рекордни върхове, на много хора им се иска да бяха инвестирали в криптовалутата по-рано.

В същото време има десетки мъже, които са си купили биткойн, но го предоставят на жена, която никога не са срещали.

Жената, която нарича себе си Теодора, е финансова садо-мазо господарка, което означава, че клиентите, много от които никога не са се срещали с нея, получават сексуално удоволствие от това, че й правят подаръци и й дават пари.

Тези дарения може да варират от няколко долара до шестцифрени суми. Някои клиенти дори са се превърнали в “човешки банкомати,” което означава, че й предоставят пълен контрол над тяхната банкова сметка.

“Това е форма на психологическо подчинение, при която парите са инструментът за прехвърляне на власт,” обяснява Теодора.

“Доста често срещано е влиятелни мъже, като политици или ръководители на компании например, да търсят форма на сексуалeн отдушник, като се подчиняват на жена. Те контролират нещата през целия ден, а отстъпването на финансовия контрол е по-осезаем инструмент за власт за тях.”

Теодора, която живее в Париж, работи като строга господарка от осем години и приема биткойн от четири. Те също така специализира в “садо-мазо хипноза” - процес, чрез който твърди, че е способна да доминира над мъжете, като използва хипноза.

Всички нейни клиенти са мъже на възраст между късните 30 и ранните 50 години и обикновено са от САЩ или Великобритания, казва тя. Сред тях има една основна група от 20 - 25 души редовни клиенти, които харчат сериозни средства и й подаряват суми, които са достигали 100 000 долара.

С някои от тях тя се среща лично и провежда сесии в реално време. Тя има и още 200 - 300 души, които й даряват по-малки суми онлайн, като повечето от тях никога не са се срещали лично с нея.

Тя общува с тях основно онлайн и и по телефона (тя таксува клиентите по 25 долара на минута, за да й се обадят и да ги игнорира и по 69 долара на минута, за да разговаря с тях).

С поскъпването на биткойна нейните пчеалби също се увеличават. Според Теодора, тя печели по между 7 000 и 10 000 долара на месец в криптовалути, в добавка към 10-те хиляди долара месечно, които заработва от сесии с видеа с хипноза и финансова доминация, както и от дарения от клиентите й в долари.

Теодора досега е натрупала доста над 1 млн. долара в криптовалути.

Според финансовия терапевт Дебра Каплан, финансовата доминация е считана за доброволен отдушник от мнозина хора и особено от мъже, които заемат високи позиции.

“Има много хора, които смятат, че това са отношения, базирани на екплоатацията, но ако попитате повечето от тези мъже, те ще ви кажат, че не е така,” казва тя. “Те участват доброволно в това.”

Според нея това, че секс труженичките преминават към биткойн и други криптовалути като средство за разплащане, е просто “естественото развитие” на тази сфера, отбелязвайки, че секс индустрията често е лидер в иновациите (такъв пример са пронографските филми и еволюцията от видеокасети до стрийминг).

“Криптовалутите и блокчейн технологията, така или иначе, ще намират своя път в нашата икономика и това е само едно от израженията,” казва тя.

Теодора твърди, че е първата садо-мазо господарка, която създава група от криптопоследователи и според нея много жени в момента са опитват да я последват.

От MarketWatch са разговаряли с този необичаен инвеститор в криптовалути за това как си плаща сметките и какво мисли за бъдещето на криптовалутите. Ето какво казва тя:

MarketWatch: От колко време работите като финансова садо-мазо господарка?

Теодора: Вече станаха осем години, но присъствието ми онлайн е доста отскоро. Справях се доста добре с нишова клиентела, но сега имам способността да направя тази дейност по-популярна.

Благодарение на социалните медии, мога да достигна до хора, които преди това нямаше да се осмелят да се впуснат във финансовата доминация, докато сега могат да опитат до известна степен.

MarketWatch: Кога решихте да започнете да приемате криптовалути?

Теодора: В този бизнес е често срещано господарките да приемат криптовалути. Не можем да работим с PayPal, защото те поставят секс труженичките в черен списък. От няколко години карам свои клиенти да добиват биткойн за мен.

MarketWatch: Какво представлява крипто фермата за роби?

Теодора: Това е малък инструмент, при който хората използват ресурсите на своите компютри, за да добиват криптовалути за мен от разстояние. Дори и това да са малки количества, аз имам доста сериозен трафик на моя уебсайт, така че нещата се получават доста добре.

MarketWatch: Как печелите пари от криптовалути?

Теодора: Приемам дарения и разполагам с хора, които добиват в моя полза. Имам много клиенти, които харесват новите технологии и наистина се въодушевяват, когато им покажа как да си направят платформа за добиване на криптовалути в моя полза, така че да „копаят“ денонощно от дома си.

MarketWatch: Какви други криптовалути притежавате?

Теодора: Разполагам със седем или осем различни криптовалути. Опитвам се да се нагаждам въз основа на това коя скача с най-много. Ако очаквате ръст някъде, там нещата стават интересни. В момента всички се интересуват от биткойн заради поскъпването.

Скоро биткойнът ще бъде прекалено скъп, за да може хората да инвестират индивидуално, така че трябва да инвестират в други криптовалути. Смятам, че е разумно да имате диверсифициран портфейл от криптовалути.

MarketWatch: Осребрявате ли криптовалутите си или ги държите?

Теодора: Държа ги, но това зависи от криптовалутата — имам си любими валути, на които залагам. Биткойнът може да се срине за два дни, не знаете какво ще се случи, така че ако имате достатъчно средства, за да инвестирате в по-малка валута, би трябвало да го направите.

Трябва да заложите на няколко валути, за да видите какво ще се случи, а ако това е основният ви източник на доходи, трябва да действате разумно.

MarketWatch: Как решавате в какво да инвестирате? Имате ли опит във финансовата сфера?

Теодора: Забавното е, че се уча от клиентите си, защото много от тях са популярни бизнесмени и разбират от пари.

MarketWatch: Как решавате какво да правите с парите на клиентите си?

Теодора: Отстъпването на контрола от тяхна страна не се изразява само в това, че ми плащат — аз притежавам контрол над кредитната им карта, имам достъп до банковите им сметки и определям от колко пари имат нужда, за да живеят и колко мога да вземам от тях.

Трябва да им поставям лимит. Целта на финансовата доминация не е да вземете всичко, което имат и да ги оставите на улицата — фетишът е контролиран и по взаимно съгласие.

MarketWatch: Налага ли ви се да определяте бюджетите на своите клиенти?

Теодора: Всичко това включва доста бюджетиране. Питам ги колко голяма е ипотеката им, колко често ходят по заведения и ако е прекалено често, се налага да намалим тези разходи. Понякога те осъзнават, че харчат пари за много безсмислени неща и ми благодарят за това.

MarketWatch: Кой е най-големият риск в бъдеще за биткойна?

Теодора: Предпазлива съм по отношение на това, което се случва с неутралността в интернет и регулациите. Ако регулират биткойна, може да се наложи да купуваме повече лайткойн или монеро.

Всичко се движи постоянно, така че винаги трябва да мислите напред. Стига хората да проявяват креативност по отношение на криптовалутите и в бзинеса, ще се справят добре.