Марката Lip Kit е трябвало да бъде само забавно хоби, но на пазара вече се продават 5 000 червила под този бранд.

20-годишната Кайли Дженър, която наскоро стана майка и стои зад линията Kylie Cosmetics, сега е на върха на славата и е обявена за най-богата сред всичките й братя и сестри.

Нейната компания се оценява на 386 млн. долара, а стойността й до 2022 г. се очаква да нарасне до 1 млрд. долара, посочва Daily Mail.

Кайли беше интервюирана от майка си Крис Дженър за The Love Magazine, преди да роди първото си дете с Травис Скот на 1 февруари, където говори за страстта си към марката.

"Мисля, че наистина вложих много усилия в това. Не е като да го правя за пари. Дори не мисля за тази част", заявява най-малката от сестрите в клана Дженър-Кардашиян.

По време на бременността си Кайли се скри от обществеността, за да се наслаждава на личния си живот. По време на интервюто тя даде представа как се е чувствала, преди да вземе решението да остане извън светлините на прожекторите.

Попитана от Крис дали някога е чувствала натиск, тя казва: "Чувствам натиск, когато изляза дори до магазина за хранителни стоки, за да си напазарувам".

Въпреки успеха на козметичната й компания, Кайли признава, че трябва да извърви дълъг път, когато става въпрос за изграждането на империя.

"Има толкова много продукти, които все още трябва да направя. Това ще отнеме години", посочва тя.

Сега обаче тя се е съсредоточила върху друг аспект от живота си. Кайли посрещна дъщеря с рапъра Травис Скот, която се роди в четвъртък.

Най-малката дъщеря на Крис и Кейтлин Дженър беше "много облекчена" след публичното разкриване на новините около нея в неделя - чрез публикация в Instagram и обширен видеоклип в YouTube.

Какво е състоянието на останалите от клана Дженър-Кардашиян, според данни на Forbes от 2017 г.?

Ким Кардашиян - 175 млн. долара

Клои Кардашиян - 40 млн. долара

Кортни Кардашиян - 35 млн. долара

Кендъл Дженър - 18 млн. долара

Роб Кардашиян - 6 млн. долара