Точно когато си мислехте, че детските партита не могат да се пренесат на по-високо ниво, авиокомпанията VistaJet го прави и то буквално - на близо 14 километра височина.

Чартърният авиопревозвач обяви миналата седмица новата си услуга, носеща името "Приключения в небето".

Това е нова програма за семейни пътувания, чрез която родителите могат да резервират детско парти на борда на самолет от Sharky & George, което гарантира невероятно изживяване на потомството им.

Базираните в Лондон артисти създават тържества по всевъзможни теми. "Алиса в страната на чудесата", например, може да включва чаено парти с костюми и други забавления, посочва T+L. Кино партито пък ще научи децата как да създават приключния на лента.

Защо да купувате на децата си пътешествия, а не играчкиИмате ли представа каква част от подаръците, които поднасяме на децата си, всъщност не са искани или оценявани?

Независимо от темата, не само дейностите са пригодени към възрастта на децата, но те също така се тествани, за да е сигурно, че са безопасни и забавни на борда на самолетите.

Въпреки че този вид партита може да ви изглеждат необичайни, има повече смисъл, отколкото смятате.

A post shared by propnose (@propnose) on

Броят на пътуванията с чартъри се увеличава и според международния частен брокер PrivateFly, 15% от пътниците тази година са били под 16 години. На една четвърт от полетите на VistaJet има поне едно дете сред пътуващите.

Цената за Приключения в небето започват от 3 000 долара плюс 12 000-часов минимум за самия полет.