Трудно ще се намери човек на планетата, който да не обича да пътува. Кой не мечтае да се отправи към познати или непознати дестинации. Особено приятно е пътуването, когато сме с кола. А ако искаме в същото време да не се разделяме с домашния комфорт, за такива ситуации са създадени къщите на колела.

Канадската компания Leisure Travel Vans създаде нова супер комфортна къща на колела, която е идеална както за кратки, така и за дълги пътешествия. Проектът е реализиран на базата на автомобил Ford Transit, в който е добавено всичко необходимо за комфортен живот далеч от дома. Тук получавате абсолютно всичко, за което мечтаете като турист.

На първо място следва да отбележим невероятно удобната спалня за двама. Тя е разположена в дъното на фургона. Леглото може да се раздели. Габаритите на спалнята са 81 см на 193 см. Действително ще ви бъде удобно.



В спалнята има две места за съхраняване на обувки и дрехи. При необходимост може да разгънете малка маса.

Отиваме в кухнята. Тя се намира пред спалнята. Разполага с всичко необходимо – хладилник, микровълнова печка, фурна, камера, добре изолирана кофа за боклук. Има разгъваща се маса и диван. От кухненската зона минавате към хола.



За да ви бъде максимално приятно по време на пътуването, разполагате с развлекателна система. В дома на колела настройвате температурата, пускате музика, имате и безжичен интернет.

Едни от най-интересните автокемпери в света От кога копнеете за кемпер?

Има обособен „таен“ багажник за колело.



Колкото до техническите характеристики, Ford Transit използва 1.8-литров двигател 350 к.с. и турбо. Колесната база е 452 см.

По всяка вероятност тази къща на колела ще бъде достъпна на пазара в края на тази година.