Риалити звездата Ким Кардашиан Уест оценява помощта на президента на САЩ Донлад Тръмп, който помилва възрастна затворничка по молба на Кардашиян.

По време на участието ѝ във вечерното шоу на популярния водещ Джими Кимъл тя описа какво е чувството от успешното ѝ лобиране пред Тръмп за освобождаването от затвора на Алис Мари Джонсън, която излежаваше доживотна присъда, преди щатският президент да я помилва.

Кардашиян посочва, че се е свързала с прабабата, която е излежала 22 години от присъдата си за притежание на наркотици, след като видяла нейната история в Twitter.

Така звездата започнала да работи за осигуряването на среща в Овалния кабинет на Белия дом.

„Влязох, огледах се и бях пленена от Овалния кабинет. Първото нещо, което казах по време на нашата среща, бе „Мамка му, ние сме в Овалния кабинет”, разказва Кардашиян.

По думите ѝ, тя била гола, в разгара на фотосесия, когато Тръмп й звъннал да се разберат за срещата.

„Гола съм и телефонът ми звъни, всички бяхме заслепени”, казва тя, добавяйки, че веднага е поискала халат.

След телефонния разговор с президента, Кардашиян се чудела дали изобщо да довърши голата фотосесия, на фона на невероятните новини, но в крайна сметка заснела кадрите.

„Знаеше ли президентът, че си само по халат и нищо друго?”, пошегува се водещият Кимъл. „Защото вероятно би помилвал целия затвор”, добави той.

Необичайните имена, с които звездите кръщават децата сиОт Беър до Епъл

Звездата говори и за това, че нейният съпруг - рапърът Кание Уест, не спира да хвали Доналд Тръмп, посочвайки, че не говори за политика с мъжа си.

„За да сме ясни, когато говорим за това, той невинаги е съгласен с политиката на Тръмп. Той харесва личността му и това, че успя да стане президент, въпреки че всички го подценяваха. Кание не е политик, така че той не се вглъбява в това, което се случва”, казва тя.

Кардашиян призна, че спазва сходна линия, като тази на съпруга си, когато става дума за Тръмп.

„Нямам какво лошо да кажа за президента. Сещате се, той направи нещо невероятно. Въпреки това не съм съгласна и с всичко. Нямах никаква идея какво ще се случи там (на срещата) и бях „Виж сега, ще бъда фокусирана”, добави тя.

Smiling on the inside

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on