Мнозина са наясно, че компанията Xiaomi произвежда доста други продукти извън смартфони. Преди известно време тя представи дори диван – нещо, което никой не успя да предвиди.

И по всяка вероятност диванът се радва на широка популярност, тъй като Xiaomi реши да направи крачка напред, създавайки най-скъпия си продукт досега.

Става дума за цял комплект от мебели.

Проектът се реализира в сътрудничество с компанията Master Tong. Плод на сътрудничеството им е колекцията от мебели Gaoya Whole House Set. С нейна помощ имате на разположение мебели за целия дом – от спалнята до кухнята.

Колекцията се състои от 25 вида мебели. Те са изработени от дърво и кожа.



Любопитен е фактът, че фурнирът е от позлатен месинг. Решението изглежда сполучливо, тъй като мебелите са много красиви. На пръв поглед те трябва да са издръжливи.



Красотата и дизайнът не идват безплатно. Мебелите не са евтини.

10 страхотни тематични балконаАко вашият балкон има нужда от освежаване по средата на лятото, но не ви идват никакви идеи, може би трябва да се обърнете към определена тема, която да обедини пространството

Цената на цялата колекция е около 4500 долара. Ако нямате толкова пари или нямате нужда от всичките мебели, може да купувате на парче.

По думите на производителите доставките стартират в началото на октомври.