На никого не му се разминава нарушаването на правилата в Дисниленд. Дори и на Барак Обама.

През уикенда бившият президент беше в Анахайм, Калифорния, за да присъства на митинг на Демократическата партия.

Там той разказа история за предишно свое посещение в южната част на Калифорния, заради което чувства "срам".

"Срам ме е да кажа това, затова младите хора нека запушат ушите си, но някои от нас пушеха на гондолите", каза Обама пред събралата се тълпа на митинга, предизвиквайки смях.

В края на краищата, това е Калифорния, където цигарите не са единственото нещо, което бихте могли да пушите, затова президентът допълни: "Това бяха цигари, хора".

"Появиха се двама много големи мъже от охраната на Дисниленд и ми казаха: "Господине, можете ли да дойдете с нас?" След което ни придружиха извън парка. Това е истинска история, бях изгонен от Магическото кралство", завърши Барак Обама.

10 странни изисквания на Disney към служителитеДа работиш в Disneland или в Disney World не е толкова забавно, колкото изглежда

След изявлението на президента, настоящият главен изпълнителен директор на Disney Боб Игер се обърна към социалните медии, за да заяви, че Обама винаги ще бъде добре дошъл обратно - стига да не нарушава правилата.

Въпреки че Обама полага големи усилия, за да ограничи навиците си за пушене, ако се върне в Дисниленд и желае да си запали цигара, със сигурност ще се зарадва да разбере, че паркът разполага с няколко зони за пушене.