И през настоящия месец пазарът на смартфони бе достойно попълнен с нови модели. Сред тях ще откриете „бюджетен“ iPhone и достъпни Android-телефони.

1. Honor 8X

Този апарат може да се определи като един от най-дръзките опити за привличане на потребители, които не искат да дават много пари за смартфон. Той притежава огромен 6.5-инчов дисплей, процесор Kirin 710, 15-слойно оптическо покритие, 4 GB оперативна памет, 64-128 GB вътрешна памет.



2. iPhone XR

На 19 октомври започна приемът на поръчки за iPhone XR. Това е бюджетен смартфон. На фона на своите братя XS и XS Max, той изглежда като детенце.



3. Sony Xperia XZ3

Поредният флагман на Sony. От споменатите досега устройства той се отличава със симпатичен дизайн. Използва екран с 6-инчова матрица и HDR OLED. Работи с процесор Snapdragon 845, съчетан с 4 GB оперативна памет. Вътрешната памет е 64 GB. Слотът е хибриден – за втора SIM карта или microSD.



4. Nokia 7.1

Компанията Nokia продължава стремително да обогатява своя асортимент. Предлага 5.8-инчов екран Full HD+, двойна камера 12+5 MP, процесор Snapdragon 636 и 3 GB оперативна памет. Вътрешната памет е 32 GB.

Как да изберем добър евтин телефонНяколко съвета от експерти



5. ZTE AXON 9 Pro

Китайският производител ZTE се върна на пазара с нов смартфон, но не и солен като цена. Axon Pro предлага 6.2-инчов екран с Full HD+, AMOLED, защита срещу вода по стандарт IP68, поддръжка на NFC и Dolby Atmos.