Херцозите на Съсекс Хари и Меган очакват първото си дете. То трябва да се появи на бял свят през пролетта, а дотогава родителите му ще се преместят в нов дом.

Двамата в момента живеят в двореца Кенсингтън, който се намира в Централен Лондон, но предстои да се нанесат във Фрогмор хаус, разположена на територията на замъка Уиндзор.

Британците, които са любители на залаганията, вече правят предположения какъв ще бъде полът на бебето, както и предполагаемото му име.

Едно от най-любипитните предположения обаче е как ще изглеждат на външен вид бъдещите наследници на двойката.

Това са близначките, обявени за двойнички на принцеса ШарлотС пухкавите си бузки, кафява коса и големи очи, двегодишните близначки Елиса и Сиена Уолш са двойнички на принцеса Шарлот

За целта американският съдебен художник Джо Мълинс създаде скици на момче и момиче, базирани на внимателно проучване на множество снимки на Меган и Хари.

Експертът смята, че дъщеря им е много вероятно да наследи косата и цвета на очите на майка си, но усмивката на баща си. Синът на кралската двойка пък би се отличавал с характерните за британското кралско семейство уши, с по-тъмна коса от Хари, както и с по-големи устни.

Предположенията за комбиниране на гените на Меган и съпруга й обаче е истинско предизвикателство, тъй като двамата имат много ясно изразени черти и изобщо не си приличат, така че е трудно да се прогнозира какво точно ще наследят бъдещите им деца.

Експертите коментират още, че дъщерята на кралската двойка вероятно ще е висока около 175 см, а синът им вероятно ще надмине баща си, чийто ръст е 188 см. Меган Маркъл пък се извисява на 170 см.