Часове след като Джеф Безос обяви, че със съпругата си се развеждат, в таблоидите вече имаше публикации за новата жена в живота на главния изпълнителен директор на Amazon.

Според TMZ, National Enquirer и New York Post, Безос се среща с бившата телевизионна водеща Лорън Санчес.

От Enquirer информираха, че следят Безос и Санчес от известно време, а вчера изданието публикува снимки на двойката. На едната от снимките, която е на първа страница на Enquirer, двамата изглежда се държат за ръце.

Санчес, която е в общественото полезрение през по-голяма част от кариерата си, изглежда води доста страхотен живот. Вижте шест факта за телевизионната звезда, която пилотира самолети, подбрани от Business Insider:

1. Тя има дълга кариера като репортер и водещ на новините

Санчес започва журналистическата си кариера като стажант в Channel 13 в Лос Анджелис, докато учи със стипендия в Университета на Южна Калифорния, според нейно интервю в Hollywood Reporter.

След това е водещ в различни телевизионни канали и се превръща в дългогодишен съводещ на предаването по Fox 11 "Добър ден, ЛА."

2. Тя има лиценз за пилотиране на самолети и хеликоптери

Санчес се научава да лети, докато работи като водещ на новините и започва да управлява самолети през 2011 г. През 2016 г. се сдобива и с лизенц за пилотиране на хеликоптер.

Нейният интерес към авиацията изглежда се заражда в ранна детска възраст, тъй като баща й бил летателен инструктор и механик, който възстановявал самолети.

"Докато бях малка, постоянно бях в хангара, но не знаех нищо за летенето," казва Санчес пред Hollywood Reporter.

Най-скъпите разводи в историятаПри някои от тези раздели бракоразводните споразумения надхвърлят 1 млрд. долара


3. Тя основава собствена компания за въздушни снимки и видео

Санчес основава Black Ops Aviation през 2016 г. - компания за въздушни снимки и видео, която е работила за Amazon, Netflix, Fox и други.

Санчез също така е била консултант по въздушни снимки на режисьора Кристофър Нолан във филма Дюнкерк.

4. Санчес е играла водеща на новините в няколко филма и телевизионни сериали

Освен че професията й е водещ, Санчес също така е играла водеща във филми, като "Боен клуб," "Денят след утре" и "Фантастичната четвортка," според IMDB.

5. Тя е била водещ и на таннцувалното шоу So You Think You Can Dance

Санчез е била водещ танцувалното шоу по Fox - So You Think You Can Dance, но напуска след първия сезон, за да роди второто си дете.

6. Тя все още е омъжена за холивудския агент Патрик Уайтсел, но двамата са разделени

Уайтсел е главен изпълнителен директор на холивудската агенция WME, а сред неговите клиенти са звезди, като Мат Деймън, Крисчън Бейл и Хю Джакман. Уайтсел и Санчез сключват брак през 2005 г., а според източници на New York Post, са се разделили през есента.