Ново и качествено строителство в близост до центъра и метрото, при това на достъпни цени. Звучи като сбъдната мечта за търсещите нов дом в София, нали?

Днес ще ви представим един необикновен комплекс - Park View Residence.

Това е затворен комплекс, който се намира в централната част на София - кв. Банишора, и е близо до метростанция "Княгиня Мария Луиза".

Новото бижу на София ще бъде с контролиран достъп и ще разполага с обособена зона със зелени площи, детска площадка и фитнес на открито.

Park View Residence е един специален проект на най-голямото архитектурно студио в България - Иво Петров Архитекти. В проекта е даден приоритет на комфорта на обитаване, функцията, визията на сградата, представителните общи части и вътрешния двор.

Дворът ще бъде един малък оазис в тази централна част на София, а самата концепция на проекта, контрола на достъп и оформянето на градината в Park View Residence са една от основните причини, поради които купувачите се спират на проекта при избора на свой дом.

Пет от най-атрактивните жилищни проекти в СофияНа цени от 700 до 1000 евро/кв. м

Районът е предпочитан за живеене и инвестиции поради наличието на търговски вериги, училища и детски градини, здравни заведения, основни улици и булеварди - бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул.“ Сливница“, бул. „Константин Величков“, паркове и други удобства и услуги от ежедневието - супермаркети, ресторанти, кафенета и градинки, банки, услуги.

Цените са без конкуренция както за конкретната локация, така и за повечето предпочитани квартали в София.

Тристайните апартаменти са на цени от 72 000 евро, а двустайните започват от 52 000 евро. Проектът е изцяло финансиран от БАКБ, а главен изпълнител е Главболгарстрой, което е гаранция за качество и професионално изпълнение.

Изграждането на комплекса стартира през октомври 2018 г. с всички гаранции за завършване в предвидените срокове.

Жилищната сграда се състои от 190 двустайни, 89 тристайни и 7 четиристайни апартамента, 25 подземни гаража, 111 подземни паркоместа, надземни паркоместа и гаражи.

Имотите се издават с висококачествена енергоефективна немска дограма с троен стъклопакет, цвят бяла отвътре, антрацит отвън, немски обков, нискоемисионно стъкло.

BULGARIAN PROPERTIES е ексклузивен партньор при продажбите, като повече за проекта можете да видите тук.