Мини бар? Да. Tелевизия? Да. Личен готвач? Да. 13 спални? Да.

От Лондон до Ню Йорк през Сидни - това са 10 от най-добрите хотелски президентски апартаменти, които пренасят гостите си в свят на несравним лукс, посочва Daily Mail.

А цените им варират от 658 до 23 000 долара на нощ...

Хотел Cafe Royal, Лондон - от 15 300 долара на вечер

Историческият лондонски хотел Cafe Royal, давал подслон както на покойната принцеса Даяна, така и на Дейвид Боуи, може да се похвали с просторен президентски апартамент и крило, които предлагат от 2 до 13 спални, в зависимост от необходимото пространство.

Интериорът е съчетание от стари и нови детайли, смесени със съвременни мебели. Високите тавани добавят още към чувството за пространство.

Пътуващите, които резервират апартамента, получават безплатни трансфери от и до летището, достъп до спа център, частните услуги на иконом и тоалетни принадлежности от парфюмера на кралицата Floris.

Faena Hotel, Буенос Айрес - от 6 900 на вечер

Разположен в центъра на Буенос Айрес, това е декадентско място, излъчващо театрален чар, благодарение на разкошните интериори на дизайнерската легенда Филип Старк.

Президентският апартамент разполага с изобилие от червено кадифе, злато и блестящи полилеи, а гостите ще намерят изобилие от пространство, в което да се забавляват, включително всекидневна и трапезария.

Предлагащ и две тераси с изглед към градския хоризонт, президентският апартамент има само една спалня, но достъпът до втора може да бъде осигурен при поискване.

9 невероятни хотелски апартамента в ДубайКоито се предлагат на невероятни цени

Waldorf Astoria, Берлин - от 7 125 долара на вечер

Hilton Molino Stucky, Венеция - от 5 168 долара на вечер

Hotel Plaza Athenee, Париж - 4 841 долара на вечер

Four Seasons, Ню Йорк - от 20 000 долара на вечер

Най-луксозните хотелски бани в светаДа вземеш душ със стил

The Ritz-Carlton, Дубай - от 2 723 долара на вечер

Banyan Tree Bangkok, Банкок - от 658 долара на вечер