Китайският производител на какви ли не стоки – компанията Xiaomi, представи своя пореден продукт – геймърското кресло AutoFull gaming chair.

Моделът е облечен в кожа от вол, която доста по-малко, сравнено с обичайната изкуствена кожа, се затопля по време на продължително седене. Пълнежът е от качествен памук, който оптимално разпределя тежестта на седящия по цялата повърхност.

Освен стандартно регулиране на височината на седалката, е предвидена регулировка на височината и ъгъла на подлакътниците, както и настройка на ъгъла на гърба с диапазон от 90 до 150 градуса. Т.е. при желание креслото може да се превърне почти в легло.

Предвидени са още възглавници под главата и кръста.



Новото кресло е достъпно в три цвята – жълто, синьо и сиво.

Huawei пуска първия 7nm чипсет на пазара: Kirin 980По време на протичащото в момента световно изложение за потребителска електроника IFA изпълнителният директор на Huawei Consumer Business Group Ричард Ю изнесе презентация, озаглавена „Ултимативната сила на мобилния изкуствен интелект“

Колкото до цената, тя е два пъти по-висока от тази на типичните геймърски столове, което може да намерите на пазара – 415 долара.