През юли Лашана Линч оповести, че се работи върху нов филм за Джеймс Бонд. Това е първият път, в който чернокожа актриса ще се превъплъти в образа на Агент 007.

Любопитното в случая е, че Линч няма да бъде женска версия на Джеймс Бонд, а ще наследи неговия номер 007, след като агентът се пенсионира и се отдава на заслужена почивка в Ямайка.

Използваме повода, за да направим кратка справка какво е състоянието на актьорите, които през годините останаха в историята като знаменития Джеймс Бонд.

7. Тимъти Далтън – 10 млн. долара
През 1985 г. той беше обявен като новия Джеймс Бонд. Участието му в лентата обаче не жъне успех в САЩ и търпи много критики. Малцина знаят, че ролята е предложена на Далтън още през 1969 г. Тогава той отказва, тъй като смята, че е изключително трудна задача да замени пълноценно Шон Конъри.

6. Лашана Линч – 11 млн. долара
Тя е първата жена, която ще изиграе Агент 007. Както вече казахме, тя само ще наследи номера му. Актрисата вече е натрупала състояние с ключова роля в „Капитан Марвел“. Предстои банковата й сметка да набъбне.

5. Джордж Лейзънби – 20 млн. долара
Малко хора помнят, че Лейзънби играе Джеймс Бонд във филма „В тайна служба на Нейно Величество“. Тогава той е едва на 29 години и става най-младият актьор, влязъл в кожата на Агент 007.

4. Пиърс Броснан – 80 млн. долара
Пиърс Броснан игра Джеймс Бонд от 1995 до 2004 г. Веднъж споменава, че никога не е гледал филмите, в които е играл прочутия Агент 007, тъй като не се чувства достатъчно добър за ролята.

10-те автомобила на Джеймс Бонд Коя е вашата любима?

3. Роджър Мур – 100 млн. долара
Роджър Мур играе Джеймс Бонд в седем филма. Това е най-прочутата му роля в киното. Той беше на 45 години, когато влезе в кожата на шпионина.

2. Даниел Крейг – 130 млн. долара
Даниел Крейг игра в четири филма за Джеймс Бонд. Според изданието Variety британският актьор е печелил по 25 млн. на филм. Това го прави един от най-добре платените актьори в Холивуд.

1. Шон Конъри – 350 млн. долара
Той е първият актьор, който изиграва Джеймс Бонд. Според много фенове той е най-добрият, който някога е влизал в кожата на агента. През 2000 г. кралица Елизабет II му присъди рицарско звание именно заради впечатляващото му превъплъщение.