За добро или лошо, няма нещо в този свят, което да не е пресъздадено от порно индустрията.

Успехът на холивудския филм Joker (Жокера) роди интересна новина. Оказва се, че търсенията за порно, посветено на Жокера, са скочили неимоверно, откакто филмът направи своя дебют.

От сайта Pornhub разкриват, че за две седмици, откакто филмът се върти по кината, търсенията, посветени на него, достигат цели 2.3 млн. броя, предава metro.co.uk.

Това е доста висок резултат за клоун. Но както знаете, клоуните имат големи крака, а някои свързват големите крайници със... сещате се какво.

Хората, търсещи порно с Жокера, изглежда изповядват тази съвсем непроверена теория.

През първите четири дни след премиерата на филма в Pornhub са отчетени 741 хил. търсения, включващи думата Joker.

Миналата неделя пък бележи пика в търсенията – цели 291 628 броя само в рамките на един ден.

Как дигиталната епоха помага на порно индустрията?Точно както независимите музиканти се опитват да изкарат пари от феновете си чрез платформи, като SoundCloud и Bandcamp, жените в порно индустрията започват да използват новите онлайн модели за директен контакт с крайния потребител


Данните издават, че героите от комиксите явно привличат доста хора по света, които си падат по играта на роли в леглото.

Когато през 2016 г. на бял свят се появи филмът Suicide Squad (Отряд самоубийци), търсенията на порно със супергерои също отчетоха сериозен ръст.

Причината обаче не беше Жокера, който беше изигран от актьора Джаред Лето (в актуалния филм, посветен на злодея, ролята се играе от Хоакин Финикс), а актрисата Марго Роби, която се превъплати в образа на Харли Куйн.

Нещо повече – образът, всъщност, е най-популярният, когато говорим за порно.

Въпреки че са минали две години от премиерата на филма, Харли Куйн си остава най-търсения персонаж от филм или игра в платформата на Pornhub, постигайки над 10 млн. търсения само в рамките на 2018 г.

Тази цифра изглежда само ще се увеличава, тъй като през следващата 2020 г. се очаква лентата Birds of Prey (Хищни птици), която ще бъде посветена на Харли Куйн, като отново Марго Роби ще изиграе персонажа, който принципно се води приятелката на Жокера във вселената на DC.